Snorke ([info]snorke) rakstīja,
@ 2016-05-31 14:54:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
man tagad buus personal trainer Leo - bet ne taa kaa juus padomaajaat!
Leo ir: maza maza sievietiite no dzelzs un titaana ar taadus sejas izteiksmi - "resnaa dura, nu kur var sitaa noriities un distrofeties, a" ?

meginaasim staadiit programmu un trenesimies, bet nemsu vinu vienreiz nedeelja, jo daargi jau dikti (citas reizes pati peec programmas)
Leo pie tam ir dikti aiznemts, otrdien 5-6 es tik vinju dabuunu

biju pilates - ameeba nolemuse audzet kaulus, kuulaajos pa zemi kaa taads avarijas upuris, piedevaam ar dzeltenu bumbu iespiestu strap lumiigajama kaajeleem


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]halina
2013-05-31 16:49 (saite)
Es arī par kārtīgu diētu (ar šo vārdu saprotot darbu ar profesionāli, kurš zin ko un kapēc jāēd un prot motivēt). Šitas strādā labi. Man gan nevajadzēja svaru nomest, bet drīzāk ēst veslīgāk un pieņemties svarā un dzert vairāk. Un mazliet uzlabojums ir, ar maziem mērķīšiem, apzinātu ēšanu. Mācēja labi nomotivēt. Arī psiholoģiski pastrādāt.

Un par kārtīgu vingrošanu ar profesionālu Leo ar titāna sejas izsteiksmi.
Es esmu no tiem, kam mājās nevingrojas un tad tāds, kam kaut vai vienreiz nedēļā jāatrāda progress un ka vēl prot pareizi izpildīt vingrinājumus, reāli noder. Un tāds bez žēlastības.

Pašai arī draud (ir jau sen manāmas) muguras problēmas. Lasīšu Tevi un centīšos savākties, lai nākotnē vieglāk.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]snorke
2013-05-31 16:58 (saite)
man ar liekas, ka 1x nedeeljaa treneris buutu zelta vidusceljs - arii laika zinjaa, jo katru dienu saplaanot noteiktus laikus nav reaali. par eesanu - nakamnedeelj ir ieplaanots dietologs-endokrinologs, kas it ka darot briinumus. Es tak zinu, ka pareizi eest, bet - kg runaa pasi par sevi

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?