Snorke ([info]snorke) rakstīja,
@ 2012-10-28 09:20:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Starp citu, beidzot izdomaaju ko darit Jaungada brivdienas - Tenerife !!

es jua zinu, ka te visi saviebs degunu, kanaarijas un taa - bet nu kur veel 3-4 h brauciena attaalumaa ir siltums, saule, jura ?

un vel tur esot smuki kalni, kur raapties un daudz baaru, vardu sakot, tiesi kas vajadzigs


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]krii
2010-10-28 10:26 (saite)
Nostalģija pēc Alistera?:)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]snorke
2010-10-28 10:29 (saite)
tak es speciaali CITU SALU panjeemu, Alisters ir Fuenteventuraa :) Tenerife arii ir kudii zaljaaka :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]nxn
2010-10-28 11:01 (saite)
ja vajag zaļāku, tad viszaļākā ir La palma, iesaku. tiesa gan, nezinu, ka tur ar krogiem, bet gan jau, ka ir lielākās pilsētās.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]snorke
2010-10-28 11:04 (saite)
es zinu, bet neatradu carterreisus no milanas, bet ar visadam parsesanaam nauda un cakars :) citreiz ! esi bijusi tenerifee ?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]nxn
2010-10-28 11:05 (saite)
nē, vēl ne. bet gan jau kadreiz

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]_re_
2010-10-28 15:37 (saite)
nē, tenerife ir forša! mēs dzīvojāmies salas augšējā malā, ziemeļu pusē, kur nav viesnīcu masveida apbūve ar all included klientūru, par ko varbūt varētu raukt degunus. mums vispār bija eksluzīvs gadījums - divas atsevišķas ēkas, katra savai ģimenei, ar kopīgu āra baseinu, burbuleni, skatu lejā uz piekrasti un okeānu, aiz muguras teita virsotne, bet galvenais - tas viss piemājas saimniecībā, kura ir banānu, mandarīnu, vīnogu plantācija, brīvi lietojama. brokastis ieturējām uz jumta terases, jo tur bija pirmais saulains punkts. tai pat laikā tas viss bija tāds cilvēcīgs, bez mazākā šika vai snobisma. labi, bet tas nav gluži pa tēmu. braukājām parasti pa riņķi un šķērsu salai. bijām rietumu ragā pa augšas priekasti braucot, pēdējie pāris km bija uz savu atbildību zem akmeņu nogruvuma zīmēm, bet galā ļoti skaists melnās pludmales līcītis. vēl rietumu pusē, bet zemāk, ir tāds ciematiņš, pieejams tikai pa baigiem serpentīniem, pats izbūvēts teresēs, jocīgu skatu uz okeānu. neatceros nosaukumu, bija kas ar c vai m. bet uz austrumiem pa ziemeļu krastu bijām īstu sērferu pludmalēs, ciemā viens krogs, kurā pasniedza milzīgu zivi, menu nebija kā tāds. pa ceļam zaļie kalni, ar mākoņiem nesoties tieši gar krauju augšā, tev virsū. vēl visur reklamētais zoo - papagaiļu parks labs, ar vaļiem, delfīniem, gorillām un, protams, papagaiļiem. nu un tad vēl teits. ā, bet ja vēlas uzkāpt pie paša krātera (nezinu gan kā Tev šobrīd ar pastaigu kalnos, bet tur nav daudz tā ejamā, pārsimt metru), tad atļauja tam ir jāizņem tenerifes galvaspilsētā iepriekš, kādā tur birojā un ne katru dienu atvērtā.
tas tā īsumā un varbūt nav nemaz labi apbērt ar saviem iespaidiem, par to atvainojos. ))

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]snorke
2010-10-28 15:42 (saite)
Forsi un deriigi, paldies ! man ar ir doma maksimali neesaaties pakarat pa ciemiem, pludmalem un vulkaaniem, kaaja tai laikaa buus lietojama !

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]qgmr101
2010-10-28 23:41 (saite)
Kāpēc Tu Teidi sauc par Teitu? Vienk interesanti...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]_re_
2010-10-29 11:43 (saite)
tādēļ, ka es pēdējā laikā švaki atceros nosaukumus un rakstīju pēc atmiņas. galvaspilsētas nosaukumu vispār neatceros, kaut kāda santa bija. tāpat arī nepateikšu pilsētas, kuru apkārtnē dzīvojām. protams, apskatot kartē, atcerētos un varētu uzrakstīt pat pareizu nosaukumu ne tikai teidei. ))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?