Snorke ([info]snorke) rakstīja,
@ 2009-10-15 15:08:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
izbrīna man šitie cilvēki, izbrīna !! vai ta nebūs kāds, kas aizstāvēs sievu !

piemēram es, domājiet ka es varu ražīgi pastrādāt ! es tak caurām dienām ņemos ar telecomu, atkritumu līgumiem, mēbeļniekiem, un tad man vakarā nav kam pakratīt sirdi, jāskrien uz krogu meklēties utt : rezultātā - cieš darba ražīgums

ar skaudību skatos savus precētos kolēģus, kam sieva mājsaimniece - nu tak krekli tiek čemodānā iepakoti sniegbalti uzkomandējumu un diez vai viņi zin, cik pulciņus bērns apmeklē

nu tak mājsaimniecība IR darbs (ar bērniem vai bez bērniem) - IR !!
un šinī valstī to novērtē !


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]raaha
2007-10-15 18:53 (saite)
Nu re, apsveicu Tevi ar kolosāli mierīgu pelēnu. līdz abu puiku gada vecumam nevienu nakti nebiju gulējusi vairāk par 3 h no vietas. sākotnēji ( apmēram pirmos 5 mēnešus) es visai veiksmīgi gāju uz iepriekšējām rezervēm utt. Tad seko lūzums un nogurums.
Bet ne par to šis stāsts.
Tik ilgi, kamēr mums nebija puiku, dzīvoju ar domu, ka nu- ja kaut kas, es sarullēšu savu telti un man jau neko no tā vīrieša nevajadzēs. tagad, kad esmu kopsummā virs 3 gadiem(ar pārtraukumiem) pavadījusi mājās, audzinot mazos, mana staltā doma sāk svārstīties. Par laimi, man nav jādomā par šķiršanos, tomēr nu jau es vairs skaļi nesaku, ka tā būtu tikai mana problēma. Jo tīri praktiski, mazu bērnu mammas galīgi nav tās, pēc kurām alkst darba devējs.
Vai arī var piebilst, ka atkal runa nav par bērniem. Nu ja- par sievieti. Par to, vai viņa pilnībā paļaujas. Vai arī tur visu laiku puspievērtas rezerves durvis.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]snorke
2007-10-15 19:05 (saite)
nu mazi bērni - tā jau ir cita tēma.
šeit jau plosījās par bezbērnu variantu un sievas kā sievas nodrošināšanu

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?