Snorke ([info]snorke) rakstīja,
@ 2023-03-10 17:23:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Atcerieties, remarka romanos bija tas sizets, kad galvenias varonis nelegali skerso sveices robezu - tagad seit tas notiek dziive, vienam draugam vajag, lai vinu pieved tuvu sveices robezaii, tad vins pa kalnu taku to robezu skersotu ar mugursomu (jo robeza slegta)

es zinu, ka manas problemas jums liekas smiekligas, bet fakts, ka vienigais kur iet ir supermarkets un majas, ir ilgterminjaa skumdinoss (jaa, es neesmu pec darba gajusi maajas 7 gadus, es nezinu ka tas ir, ne, es zinu - tas ir depresivi)

parunaju ar draugiem - vini pat negrib maajas partiju, jo "pilsonisku iemeslu del" grib palikt maajaas - visur aicina izvairities no socialiem kontaktiem

kaa lai izdzivo nakamaas 3.5 nedeljas ? varbut man ar pa to kalnu taku uz sveici (tad man butu hotelii jamitinas un es nevaretu atgriezties )


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]extranjero
2020-03-10 19:02 (saite)
Nu jā, riski ir daudzi. Nav tik vienkārši. Es gan tagad lidoju uz Tenerifi. Es par saslimšanu tik daudz nesatraucos. Kā būs lemts, tā būs lemts. Dažreiz ir pat labi izslimot ātrāk, jo tad vairs nebūs jāsatraucas. Tagad rakstīja, ka izvesoļojušos asinis var izmantot arī vecu cilvēku ārstniecībai – jo asinīs jau ir antivielas pret šo vīrusu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]snorke
2020-03-10 19:24 (saite)
skatos, no Milano iet reiss uz Lanzaroti 21. martaa, tik taalu es varetu iztureet, vajadzes papeetiit un parunat ar spanjiem. Galvenais - kompanijas kancelee reisus peksni + uzliek karantinas italjiem, un sobrid ir tiesi taa stadija spanjiem, kad vini peec 1-2 ned kersies pie nopietniem meeriem

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?