Snorke ([info]snorke) rakstīja,
@ 2005-01-28 09:26:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
man vajag recepti eedienam, kas:

1) ir pieteikami orighinaals un vispaar ir eediens (sviestmaize vai siers uz skiivja soreiz nederees)

2) ir pagatavojams pietiekami viegli/aatri un GALVENAIS - NEVAR NEIZDOTIES

3) var uztaisiit cilveekiem ~ 10

4) nav avajdziiga sspecifiskas tikai LV nopreerkamas izejvielas (kaa skaabais kreejums, Kaarums, skaabi kaaposti, rupjmaize ut)

Paartijs paredzeets sakaraa ar toijotu


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]lavendera
2005-01-28 10:36 (saite)
Hm, delfu foruma virtuves sadaļā pajautā?

(Atbildēt uz šo)


[info]tante
2005-01-28 10:41 (saite)
vistas fileja, puszhaaveeta desa, kjiploki, sviesc vaj margariins un labs, plaani sagriezc cauraudzis bekons ir dabonams??..

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]tante
2005-01-28 10:42 (saite)
aaa.. un veel cepeshkraasni vaik laj buutu...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]snorke
2005-01-28 10:48 (saite)
ir ir dabonams un cepeskraasns arii ir,,, izklausaas baigi rikriigais eediens,,,,
GAIDU !!!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]tante
2005-01-28 10:55 (saite)
karoche taa - vistas fileju paargriez uz puseem shkjeersaam nevis gareniski, katraa pusiitee no griezuma puses iegriez kabatinju, kabatinjaa liec iekshaa kjiplokus saspiestus/sarivetus sajauktus ar sviestu vaj margariinu, tad divas plaanas shkjeeliites puszhaaveetas desas tad veel picinju kjiploksviesta...
virsuu katram pilditajam filejas gabalam liec arii picinju kjiploksviesta un paarklaaj ar ljoti plaani sagrieztu cauraugushu cuukgaljas shkjeeli...
cepeshpannu izklaj ar folliju, vienmeerigi nozied ar margarinu vaj sviestu, kraamee virsuu shitaas pildiitaas vistas filejas un liec ljoti karstaa (iesildiitaa) cepeshpliiti uz 250 graadiem pa vidu tieshi uz 25 minuuteem - vairak nekaadaa gadiijumaa, savaadak buus sausas...
shito mixeejumu es iru apsaukaajusi par Vistas fileju Alpu gaumee, kaut arii man nau skaic kaapeec es jamo tieshi taa nolamaaju.:))
klaat vari izdariit shitaa - us taas pashas pannas kopaa ar vistaam liec uz puseem paargrieztus tomaatus kuriem virsuu arii uzliec picinju kjiploksviesta un ta laj cepaas kopaa ar vistam - kopaa ir garshiigi dikti...:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]tante
2005-01-28 10:57 (saite)
aizmirsu piebilst ka tai cauraugushajaj cuukgaljaj labaak jaabuun zhaaveetaj/kuupinaataj.:)) es maajas parasti censhos laj man butu uz shito bljodu auxti zhaaveeta galjiite.:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]lepele
2005-01-28 10:48 (saite)
kartupeļu pankūkas ar sieru

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]lavendera
2005-01-28 11:16 (saite)
Daļai cilvēces negaršo kartupeļu pankūkas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]petrovichs
2005-01-28 12:32 (saite)
Jā, daļa ēd rīsus ;-)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)

Vienkārši bez gala:
[info]kuminjsh
2005-01-28 10:55 (saite)
Sagriež dažādus dārzeņus: tomātus, gurķus, seleriju kātus, ķīniešu kāpostus, burkānus, šampinjonus utt. tādos gabalos, ka var turēt rokā un vēl kaut kur iemērkt. Saliek uz liela, apaļa šķīvja, lai vidiņš brīvs. Vidiņā trauks ar mērci.
Mērce: sajauc dažādas majonēzes, krējumu vai bezgaršas jogurtu, pieber maltos piparus, iespiež/ierīvē pāris ķiplokdaiviņas un uz smalkās rīves pierīvē kādu sieru (tjipa holandes, čedaras, parmezānu) - lai sanāk pabieza ķopķēze. Tauta ņem dārzeņus (gaļu, maizi, bumbierus - visu, ko var apvienot ar tādu mērci) mērcē un ēd.
P.S. Mērces jābūt DAUDZ, lai var papildināt - viņa krītas zibenīgi.
Var taisīt dažādas mērces - pamainot sastāvdaļas (majonēžu proporcijas, garšvielas).;)))

(Atbildēt uz šo)


[info]nxn
2005-01-28 12:11 (saite)
sadedzini kalmaaru gredzenus- sanaax taadas smukas mazas melnas riepinjas :)

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?