Grain of Salt - [entries|archive|friends|userinfo]
snauts

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Sep. 9th, 2019|09:37 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[info]slikts nodzēsa manu komentāru un izbanoja, lai gan komentārs nebija nedz rupjš, nedz arī netiešā veidā aizskarošs. Es atzinos, ka neesmu izlasījis viņa pēdējā laika garos tekstus, jo esmu par slinku un nedomāju, ka tas kaut kādā veidā mainīs kaut kādus manus uzskatus, bet interesējos, kas gan viņam tāds uznācis, ka viņš šitā pēdējā laikā izrakstās, un ko gan viņš ar šo visu cenšas panākt, kas ir šo tekstu iedomātā mērķauditorija? Ja šo tekstu mērķis ir izglītot tādus lumpeņus kā es, tad tie savu mērķi galīgi nesasniedz.
linkpost comment

Comments:
From:(Anonymous)
Date:September 9th, 2019 - 11:06 am
(Link)
Viņš citviet saka, ka ļaudis, masas ir pārāk stulbas, tā, ka vienīgais, kas atliek, ir kognitīvi iecietīgai elitei viņus izglītot un vadīt pareizāku viedokļu virzienā. Tiesa, nevar saprast, kam tas viss ir, jo neviens jau neko no viņa tekstiem un indīguma neiemācās, jo viss beigu galā izrādās naida sludināšana. Tad nu sanāk, ka viņš raksta sev vai savai sektai.
[User Picture]
From:[info]snauts
Date:September 9th, 2019 - 11:23 am
(Link)
Var jau būt. Man šķiet, ka viņa personīgajā dzīvē ir notikušas kaut kādas pārmaiņas, ka viņš pēkšņi tik verbōzs ir palicis, bet es varu arī kļūdīties.
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:September 9th, 2019 - 11:52 am
(Link)
ieraudzījis gaismu un sapratis, ka vajag iet sludināt
lai Molohs viņam palīdz
From:[info]slikts
Date:September 9th, 2019 - 07:54 pm
(Link)
> … viss beigu galā izrādās naida sludināšana.

sludināt naidu nozīmē mēģināt vairot naidu pret aizsargājamām mazākuma grupām. naida sludināšanas piesegšana ir ūdens duļķošana par to. neesmu šos jēdzienus izmantojis nepamatoti
From:(Anonymous)
Date:September 9th, 2019 - 11:19 pm
(Link)
jebkurš jēdziens, ko lieto, ir nepamatots, sagrābstīts un uzpūsts no zila gaisa. "naida sludināšana", kaut kādas tur mistiski apriori aizsargātas grupas utt. ko tādu var lasīt tikai komiksos.
[User Picture]
From:[info]ulvs
Date:September 9th, 2019 - 12:01 pm
(Link)
Njā, man ar viņš randomly piepišas par tēmu, par ko viņš obviously ir morāli in the wrong, taču savas pašdročīšanas/mental masturbation vārdā, viņš alkst atbildi pēc atbildes.
[User Picture]
From:[info]snauts
Date:September 9th, 2019 - 12:37 pm
(Link)
Ja viņš būtu viens no tiem cibiņiem, kas ir tāds un kas vienmēr ir bijis tāds, tad OK, nekādu lielo interesi tas neizraisītu, bet viņa gadījumā šķiet nesen kaut kāds vadzis ir pārlūzis, tāpēc interesi rosina nevis kas tur nāk no viņa ārā, bet gan kapēc.
From:[info]slikts
Date:September 9th, 2019 - 07:38 pm
(Link)
tu gluži vienkārši nefilmē
From:[info]3koma14vs007
Date:September 9th, 2019 - 12:41 pm
(Link)
Kreisie radikāļi nekad un nekur pasaules vēsturē nav bijuši tendēti uz dialogu ar politiski un ideoloģiski atšķirīgajiem. Tieši pretēji, viņu metodes ir - sākot ar vārda brīvības liegšanu citādi domājošajiem un beidzot ar to masveida fizisku iznīcināšanu.

Tik grotesku demagoģijas un ideoloģiskās propagandas (turklāt tieši naida, kuru viņš piekarina citiem) sludinātāju, kā šis amizantais eksemplārs, es, nudien, pat no savas padomju laiku dzīves pieredzes neatceros. Grūti pat saprast, kā mūsu Latvijas relatīvi liberālajā gaisotnē varēja rasties šāds dīvainis. Par Rietumu pasaulē izplatīto komunistiskās mentalitātes sērgu, kura mērķtiecīgi tika un tiek audzēta ar "slow boiling frog" jeb Overtona loga metodēm, nav ko brīnīties, bet šeit Latvijā !!!

Varbūt, ka, ja šāda atbaidoša demagoģija un propaganda kā farss tiktu nodemonstrēta plašai mūsu sabiedrībai, daudzu mūsu kreisi noskaņoto galviņās sāktu kas mainīties patiesības izpratnes virzienā.
From:[info]slikts
Date:September 9th, 2019 - 07:19 pm
(Link)
es esmu konsekventi un viennozīmīgi anti-autoritārists un pacifists. visa šī ņemšanās ir par iestāšanos pret naida runu, ko tu eifēmistiski apraksti kā "citādu domāšanu". iestāties pret jebkādu runu aizskar runas brīvības absolūtistus (kas ir nesakarīgs centrisms, bet naida paudējiem izdevīgi), un tas aizskar naida paudējus vai piesedzējus.

ekonomiski kreisākais, ko es cibā būtu teicis, ir labklājības valsts aizstāvība. nepārtrauktās atsauces uz būtībā staļinismu ir tieši tāda birkas novazāšana, kā tiek pārmesta man attiecībā uz nacismu
From:(Anonymous)
Date:September 9th, 2019 - 11:20 pm
(Link)
TIE VĀRDI NEKO NENOZĪMĒ! Konsekvents pacifists, konsekvents autoritārists bla bla. Tu esi pašparodija.
From:[info]slikts
Date:September 9th, 2019 - 11:31 pm
(Link)
tu ļoti gribi, lai vārdi neko nenozīmētu
From:(Anonymous)
Date:September 10th, 2019 - 01:38 am
(Link)
tajā, kā šie vārdi tiek lietoti mūsdienās, ir ļoti maz no kādas nopietnas nozīmes. ja vārda nozīmi bezgalīgi uzpūš, izstiepj, tad tas šo nozīmi zaudē.
From:[info]riobravo
Date:September 9th, 2019 - 12:52 pm
(Link)
Aivars_666 liekas gudraks par so (velviens pieradijums tam ka esmu nacists)
From:[info]slikts
Date:September 9th, 2019 - 07:24 pm
(Link)
varbūt kādreiz būšu tāds smadzeņpods kā tu
[User Picture]
From:[info]sramgni
Date:September 9th, 2019 - 12:57 pm
(Link)
Vēl nav par vēlu izlasīt.
[User Picture]
From:[info]snauts
Date:September 9th, 2019 - 01:25 pm
(Link)
Tas neatbildēs uz mani interesējošo jautājumu, tēmas par ko viņš raksta man nav saistošas. Kad pirms desmit gadiem, [info]slikts atzīmējās manā žurnālā es sāku sekot līdz viņam un līdz ar to arī tev, jo jūs tolaik dzīvojāt kopā, bet tad viņš kaut kā apdzisa, bet te atkal pēkšņi tādas krasas izmaiņas izpausmē?
[User Picture]
From:[info]sramgni
Date:September 9th, 2019 - 01:27 pm
(Link)
Tā ir tikai mana versija, bet domāju, ka tā ir zīme, ka beigas ir tuvu.
[User Picture]
From:[info]snauts
Date:September 9th, 2019 - 01:49 pm
(Link)
[info]ingmars, enigmātisks kā vienmēr.
From:(Anonymous)
Date:September 9th, 2019 - 06:30 pm
(Link)
Tā ir zīme, ka beigas ir tuvu centriski kreisajam liberālismam.
From:[info]slikts
Date:September 9th, 2019 - 07:23 pm
(Link)
tavs komentārs, ka tu neko nevarētu iegūt no lasīšanas, bija necieņa pret manu ieguldīto laiku, mēģinot paskaidrot domas skaidri un saturīgi.

esmu sācis rakstīt pēc pārtraukuma, jo šīs tēmas turpina būt aktuālas, un ieraksti ļauj man uz tiem atsaukties, neizplūstot komentāros. tā ir arī domu sakārtošana un melnraksts kādam nopietnākam rakstu darbam.
[User Picture]
From:[info]snauts
Date:September 9th, 2019 - 08:43 pm
(Link)
Pēc tā kā tu tur ņēmies pie tā posta par peldošo AES ir grūti tevi cienīt. Tava briesmīgā vulgaritāte, bija tā, kas nosita jelkādu vēlmi lasīt to kas ir pie tevis.
From:[info]slikts
Date:September 9th, 2019 - 09:31 pm
(Link)
pēc šī hīta par savu cieņu vari nerunāt, un par vulgaritāti pret neonacistu arī nekad neatvainotos
[User Picture]
From:[info]snauts
Date:September 9th, 2019 - 11:57 pm
(Link)
Tas bija viens no maniem labākajiem komentāriem. Cieņas mūsu starpā nav un nebūs. Atvainošanos no tevis neviens neprasa. Un vispār, tu ņirgājies par naida upuriem.
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:September 9th, 2019 - 11:38 pm
(Link)
willkomen to der Klub, snaut //:=