Grain of Salt - [entries|archive|friends|userinfo]
snauts

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Sep. 9th, 2019|09:37 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
linkpost comment

Comments:
From:[info]3koma14vs007
Date:September 9th, 2019 - 12:41 pm
(Link)
Kreisie radikāļi nekad un nekur pasaules vēsturē nav bijuši tendēti uz dialogu ar politiski un ideoloģiski atšķirīgajiem. Tieši pretēji, viņu metodes ir - sākot ar vārda brīvības liegšanu citādi domājošajiem un beidzot ar to masveida fizisku iznīcināšanu.

Tik grotesku demagoģijas un ideoloģiskās propagandas (turklāt tieši naida, kuru viņš piekarina citiem) sludinātāju, kā šis amizantais eksemplārs, es, nudien, pat no savas padomju laiku dzīves pieredzes neatceros. Grūti pat saprast, kā mūsu Latvijas relatīvi liberālajā gaisotnē varēja rasties šāds dīvainis. Par Rietumu pasaulē izplatīto komunistiskās mentalitātes sērgu, kura mērķtiecīgi tika un tiek audzēta ar "slow boiling frog" jeb Overtona loga metodēm, nav ko brīnīties, bet šeit Latvijā !!!

Varbūt, ka, ja šāda atbaidoša demagoģija un propaganda kā farss tiktu nodemonstrēta plašai mūsu sabiedrībai, daudzu mūsu kreisi noskaņoto galviņās sāktu kas mainīties patiesības izpratnes virzienā.
From:[info]slikts
Date:September 9th, 2019 - 07:19 pm
(Link)
es esmu konsekventi un viennozīmīgi anti-autoritārists un pacifists. visa šī ņemšanās ir par iestāšanos pret naida runu, ko tu eifēmistiski apraksti kā "citādu domāšanu". iestāties pret jebkādu runu aizskar runas brīvības absolūtistus (kas ir nesakarīgs centrisms, bet naida paudējiem izdevīgi), un tas aizskar naida paudējus vai piesedzējus.

ekonomiski kreisākais, ko es cibā būtu teicis, ir labklājības valsts aizstāvība. nepārtrauktās atsauces uz būtībā staļinismu ir tieši tāda birkas novazāšana, kā tiek pārmesta man attiecībā uz nacismu
From:(Anonymous)
Date:September 9th, 2019 - 11:20 pm
(Link)
TIE VĀRDI NEKO NENOZĪMĒ! Konsekvents pacifists, konsekvents autoritārists bla bla. Tu esi pašparodija.
From:[info]slikts
Date:September 9th, 2019 - 11:31 pm
(Link)
tu ļoti gribi, lai vārdi neko nenozīmētu
From:(Anonymous)
Date:September 10th, 2019 - 01:38 am
(Link)
tajā, kā šie vārdi tiek lietoti mūsdienās, ir ļoti maz no kādas nopietnas nozīmes. ja vārda nozīmi bezgalīgi uzpūš, izstiepj, tad tas šo nozīmi zaudē.