Septembris 10., 2022
Comments:
From: | ninona |
Date: | 11. Septembris 2022 - 14:57 |
---|
| | | (Link) |
|
Es nezinu, kas par recepti, bet šī noteikti ne. Viņš ņem lielus, noblanšē, lai dabūtu mizu nost, tad tādus veselus bāž iekšā burkā, stingri saspiežot tiktāl, lai pilna burka ar tomātiem un no tiem izspiedušos sulu. Kaut kādā brīdī laikam pieliek konkrētu daudzumu sāls un tad to visu liek pasterizēties.
Vai arī domā tomātus sālsūdenī? Protams, ka to arī domāji... Dā... :D Nezinu, noteikti vai nu no Masiļūnes, vai tās konservēšanas grāmatas, pēdējos gadus gan vairs netaisa, tā vietā ir tie tēta taisītie savā sulā. Man gan bērnībā dikti patika atvērt burku un makšķerēt tomātus laukā un ēst. Ņamm. |
|
|
|
Sviesta Ciba |