Septembris 11., 2022


[info]ninona14:57
Es nezinu, kas par recepti, bet šī noteikti ne.
Viņš ņem lielus, noblanšē, lai dabūtu mizu nost, tad tādus veselus bāž iekšā burkā, stingri saspiežot tiktāl, lai pilna burka ar tomātiem un no tiem izspiedušos sulu. Kaut kādā brīdī laikam pieliek konkrētu daudzumu sāls un tad to visu liek pasterizēties.

Vai arī domā tomātus sālsūdenī? Protams, ka to arī domāji... Dā... :D Nezinu, noteikti vai nu no Masiļūnes, vai tās konservēšanas grāmatas, pēdējos gadus gan vairs netaisa, tā vietā ir tie tēta taisītie savā sulā. Man gan bērnībā dikti patika atvērt burku un makšķerēt tomātus laukā un ēst. Ņamm.

Read Comments

Reply


No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
smaidi - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
Login
Bucket
Rakstīt
Rozes
Komentāri
Latest
Labot daudz

> Go to Top
Sviesta Ciba