Janvāris 21., 2013


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
13:18
Šodien man nāca "apskaidrība", kā auklītes var visu dienu "izturēt" un darboties ar bērnu - viņas pa nakti izguļas!
Es neesmu izgulējusies jau vairāk kā gadu un tas ir gan redzams, gan jūtams. Un man dažreiz ir bail, ka es nedabūšu to atgulēt tuvāko gadu laikā. Gribētos jau teikt, ka man nav grūti "in general", bet ir grūtas dienas, kad nāk bimbājiens un ir žēl sevis. Kurš gan cits mani žēlos..

(18 pēdas | ir doma)

Comments:


[User Picture]
From:[info]str
Date:21. Janvāris 2013 - 13:24
(Link)
pai pai!

bet vai brīvdienās pagulēt , kamēr tētis ņemās?
[User Picture]
From:[info]smille
Date:21. Janvāris 2013 - 14:13
(Link)
aij, vienkārši jāiet gulēt reizē ar bērnu, tas laikam visvienkāršākais risinājums.
[User Picture]
From:[info]sw
Date:21. Janvāris 2013 - 15:11
(Link)
ne vienmēr tēti spēj ņemties ar bērnu tā, ka bērns ilgstoši jūtas izklaidēts un aizmirst, ka jāmeklē aizmigusī mamma :/
[User Picture]
From:[info]str
Date:21. Janvāris 2013 - 15:26
(Link)
jātrenē tētis:)
[User Picture]
From:[info]smille
Date:21. Janvāris 2013 - 17:50
(Link)
Man pašai jātrennējas, man sirds netur to raudāšanu
[User Picture]
From:[info]kihelkonna
Date:21. Janvāris 2013 - 15:35
(Link)
jāsaka tētim, ka
- bērni nes gan prieku, gan pienākumus, un tas, kas neiesaistās, dabū tikai pienākumus, jo priekos ar tādu bērns nedalās;
- ja es aiz pārguruma tikšu aizvesta uz slimnīcu, ko tu darīsi? būs lielāks čakars nekā tagad pa niekam iesaistoties.
[User Picture]
From:[info]sw
Date:21. Janvāris 2013 - 15:51
(Link)
negribas šeit ieslīgt visādās iespējamību detaļās & un šāda tipa gadījums gan jau, ka nav smilles gadījums, bet ne vienmēr ir tik vienkārši, ne vienmēr otram pielec tas, ko viens grib pateikt, ne vienmēr norunātais turpina darboties ilgāk par nedēļu.
[User Picture]
From:[info]kihelkonna
Date:21. Janvāris 2013 - 15:55
(Link)
vienmēr jau jāsakatās, ko no cilvēka var izdabūt. mans laulenis bija potenciāli labs tēvs, bet es mierīgi varētu visu sabojāt ar "kā tu dari, tu taču nemāki". dažreiz atstājot bērnu ar tēvu es ar varu ņēmu sevi aiz rokas un vedu no istabas ārā :)
[User Picture]
From:[info]smille
Date:21. Janvāris 2013 - 17:52
(Link)
es izdarīju nepareizi ievācoties atpakaļ guļamistabā - man sirds netur to raudāšanu, neizturu un ceļos augšā un saku, lai tak paņem uz rokām :D Pa dienu viņi māk lieliski izklaidēties :)
[User Picture]
From:[info]kihelkonna
Date:21. Janvāris 2013 - 18:29
(Link)
nu skaidrs, jums pilnīgi cits gadījums nekā mums. mums bērnu gulta (nu jau divstāvīga) vēl tagad blakus vecāku gultai. mm gultiņa bija blakus manējai līdz mm 3 gadu vecumam, tad to pagriezu L burta veidā; mz līdz 2 gadiem gulēja manā gultā. toties naktīs viņiem ēst nedevu un viņi gulēja savā kaktā klusi un netraucēja manu diezgan trauslo miegu. man nav ne jausmas, kā var nomenedžēt todleri, kas ir citā istabā :)
[User Picture]
From:[info]smille
Date:21. Janvāris 2013 - 19:05
(Link)
Nē, nē, te ir pārpratums.

Bērna gulta ir blakus mūsējai tā, ka es ar roku varu aizsniegt (varu izbāzt cauri redelei, lai knupi iedotu nemaz neceļos).

Pa svētkiem divas naktis gulēju citā istabā, lai vieglāk - tad arī bija pirmā un vienīgā nakts gada laikā, kad nogulēju 8h :) Pēc tam bijām laukos, kur tikai viena istaba, gultiņa pavisam blakus, bet man nebija iespēja gulēt citur - vienu nakti neizturēju raudāšanu, otru sanāca, bet tad viņa dabūja vēdervīrusu un tad pupojās nepārtraukti pa maziem malciņiem un tad kautkā viss iegāja atpakaļ vecajās sliedēs.

[User Picture]
From:[info]kihelkonna
Date:22. Janvāris 2013 - 07:41
(Link)
nu skaidrs. kad tu vairs nevarēsi izturēt, tad atrisināsi šo problēmu :) tur vajag, lai patiešām nevar izturēt, jo tad pietiek gribas izturēt to nedēļu :)
mm arī taustīja aizmiegot man matus, līdz kādiem 2.5 gadiem :)
[User Picture]
From:[info]kihelkonna
Date:21. Janvāris 2013 - 14:25
(Link)
kā jums ar nakts ēšanu? kad no tās atradināju, jutos pilnīgi nepieklājīgi labi igulējusies. mums kopš 7 mēnešu vecuma ir pieeja - ja bērns naktī tusē, es izliekos par beiktu. ja aiziet galīgi augstos toņos, tēvs tiek galā. bet vispār nedēļas laikā bērns saprot, ka ar tēvu tusēt nav interesanti un labāk naktīs gulēt. tam gan jābūt visas ģimenes lēmumam, un jāiztur šis tas sākumā :)
[User Picture]
From:[info]smille
Date:21. Janvāris 2013 - 14:59
(Link)
Nakts ēšana šobrīd kā reizi ir problēma - atkarībā no nakts, ir ok, bet pagājušajā cēlās 2, 4 un 6 (gulēt ap 21iem, modās 8:30). Ēst dodu, kad knupim muti never vaļā, met galvu prom un gauži raud. Saprotu, ka īstermiņa risinājums, bet ātrāk ir viņu pabarot, nekā riskēt, ka pamodīsies un gribēs celties.

Ja viņa guļ 11h pa nakti, tad man šķiet, ka 1x iedot paēst ir ok (nesen nogulēja 12h bez ēšanas - no rīta čura bija mazmazītiņa un oranža, man nepatika). Problēma ir izlemt, cikos tai 1x jābūt :)
[User Picture]
From:[info]kihelkonna
Date:21. Janvāris 2013 - 15:09
(Link)
pirms atradināšanas es izlasīju čupām saitu. pilnīgu brēcināšanu neatzinu. ja māte izliekas par beigtu, bet tēvs ir atsaucīgs, tad bērns nejūtas pamests. pirmajās pāris naktīs tēvam bija pāris stundas ar bērnu uz rokām jāstaigā, bet pēc tam pamazām bija miers. manā gadījumā man likās, ka es no neizgulēsānas nosprāgšu (ir senčos dažas slimības, kas var aktivizēties pie neizgulēsanās). slikta čura ir sīkums salīdzinājumā ar bērna palikšanu bāreņos. tev taču arī ir jādzīvo; bērns pēc gada vecuma jau drīkst uzzināt kaut ko par dzīves īstenību. ja tu neko tagad nedarīsi, tad bērns var saglabāt nakts ēšanas paradumu vēl 2 gados, un ar katru mēnesi atradināšana kļūst grūtāka.

es atstāju vienu ēšanu pus5 naktī. pēc tam bērns drīkstēja nākt uz manu gultu gulēt.
[User Picture]
From:[info]nova
Date:21. Janvāris 2013 - 16:11
(Link)
+1 par to, ka lai pabrēc otrā istabā tētim uz rokām kādas naktis 2 - 3.
mums šis strādāja.
[User Picture]
From:[info]kruzulis
Date:21. Janvāris 2013 - 17:07
(Link)
Jap, mums arī 2 naktis strādāja.
[User Picture]
From:[info]courty
Date:21. Janvāris 2013 - 23:40
(Link)
Jā. Man arī ar šo ir/būs problēma.. Un vēl tas, ka kāds guļ blakus istabā. It kā no rītiem saka, ka neko nav dzirdējis, taču.. ai, jāsaņemas.
smaidi -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
Login
Bucket
Rakstīt
Rozes
Komentāri
Latest
Labot daudz

> Go to Top
Sviesta Ciba