Janvāris 21., 2013


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
13:18

(18 pēdas | ir doma)

Comments:


[User Picture]
From:[info]kihelkonna
Date:21. Janvāris 2013 - 18:29
(Link)
nu skaidrs, jums pilnīgi cits gadījums nekā mums. mums bērnu gulta (nu jau divstāvīga) vēl tagad blakus vecāku gultai. mm gultiņa bija blakus manējai līdz mm 3 gadu vecumam, tad to pagriezu L burta veidā; mz līdz 2 gadiem gulēja manā gultā. toties naktīs viņiem ēst nedevu un viņi gulēja savā kaktā klusi un netraucēja manu diezgan trauslo miegu. man nav ne jausmas, kā var nomenedžēt todleri, kas ir citā istabā :)
[User Picture]
From:[info]smille
Date:21. Janvāris 2013 - 19:05
(Link)
Nē, nē, te ir pārpratums.

Bērna gulta ir blakus mūsējai tā, ka es ar roku varu aizsniegt (varu izbāzt cauri redelei, lai knupi iedotu nemaz neceļos).

Pa svētkiem divas naktis gulēju citā istabā, lai vieglāk - tad arī bija pirmā un vienīgā nakts gada laikā, kad nogulēju 8h :) Pēc tam bijām laukos, kur tikai viena istaba, gultiņa pavisam blakus, bet man nebija iespēja gulēt citur - vienu nakti neizturēju raudāšanu, otru sanāca, bet tad viņa dabūja vēdervīrusu un tad pupojās nepārtraukti pa maziem malciņiem un tad kautkā viss iegāja atpakaļ vecajās sliedēs.

[User Picture]
From:[info]kihelkonna
Date:22. Janvāris 2013 - 07:41
(Link)
nu skaidrs. kad tu vairs nevarēsi izturēt, tad atrisināsi šo problēmu :) tur vajag, lai patiešām nevar izturēt, jo tad pietiek gribas izturēt to nedēļu :)
mm arī taustīja aizmiegot man matus, līdz kādiem 2.5 gadiem :)
smaidi -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
Login
Bucket
Rakstīt
Rozes
Komentāri
Latest
Labot daudz

> Go to Top
Sviesta Ciba