gandrīz patiesa ([info]skyhell) rakstīja,
@ 2004-06-18 17:28:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:vto-tiigs
Mūzika:led zeppelin- black dog

plaani
jeej! =) forsha dieninja shodien- gluzhi kaa vasaraa.. biju ar draudzeneem in oldriga, nopirkaam citai draudzenei daavanu dzimeniitee- baigi forsho laaci, visu laiku gribaas vinjam pa dibentinju klapeet, vinjam tas taads liels un miiksts =)
seedeejaam ceffe nation, piipeejaam, dzeeraam kafiju- kaa jau vienmeer vasaraas =) un tad veel satikaam ex.. =) vinjsh kaa zinaadams gaaja garaam un ciitiigi peetiija tur seedoshos, liidz ieraudziija mani =) es jau reecu- es tur vasaraas tik pastaaviigs klients, ka vinjsh jau zinaaja, kas jaameklee =P
uzzinaaju, kur ex.. taisaas svineet jaanjus- izraadiijaas, ka tur pat, kur ES!!! =) mmmmmm... buus papardes zieds jaapameklee =D

nju, jaa.. un tad saakaas domaashana, plaanoshana, reekshana utt., kur domas nebija no taam veseliigaakajaam.. mana labaakaa draudzene pateica teikumu:" luudzu, nesaapini ex..", jo nekaadiem citaadiem vaardiem vinja to nebija speejiiga pateikt.. mani saapinaat vairs naf iespeejams, jo ja k-kas starp "mums" notiktu, tad es to vairs tik ljoti pie sirds nenjemtu, jo esmu uzsleejusi taadu kaa sienu un man vajag tikai fizisko, bet ar ex.. buutu taa pagruutaak un tad nu toch vareetu teikt, ka es biju taa lielaa un ljaunaa!

bet neskatoties uz neko- es GRIBU ar vinju atrast papardes ziedu- jaanjos, jo man ir paaraak liels VTO!!!
un nu un, ka uzreiz buus nometne un vareetu buut gruuti kontakteeties, man tomeer ir VTO un taa kaa vinja klaatbuutnee es ar nevienu citu neko nedariitu, tad atliek tik' biidiit visas lietinjas ar vinju! =D



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]macabre
2004-06-18 18:01 (saite)
phe, sievietes - jums tik sex un nauda :D nu tavaa gadiijumaa veel arii tiesiibas :D bet nu skaties - vai VTO deelj ir veerc bojaat ar vinju attieciibas, ja nu kas :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]skyhell
2004-06-18 18:06 (saite)
njaa- speej tik' mums izpatikt =D
nauda ir, tiesiibas ir, bet sexa naf, tad kaa lai speeju buut pilnveertiiga sieviete? =P
tur jau ir taa probleema, ka VTO deelj naf veerts bojaat to, kas pa sho gadu ir beidzot kljuvis par draudziibu bez reetaam.. pietam, ja kas "taads" notiktu, tad mees noteikti saietu kopaa, bet tad atkal buutu shkjirshanaas un saaktos viss no gala, kameer atkal nonaaktu liidz draudziibai.. njaa, negribu to, bet VTO dara savu..

nekas tureeshu sevi grozhos un pretoshos, cik vien var, shim kaardinaajumam =)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]mandersons
2004-06-19 09:31 (saite)
meh.. cienu atklaatus sievieshus

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]skyhell
2004-06-19 10:15 (saite)
es gan shii texta vietaa labaak buutu raxtijusi pat savu "veetraini pavadiito nakti" =P, bet tas taa..
njaa, atklaatiiba ir mana stupraa puse, vieniiga daudziem taa nepatiik!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mandersons
2004-06-19 12:11 (saite)
uzraxti gan, buus vismaz ko palasiities, kameer disks cepas ):

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]skyhell
2004-06-19 12:29 (saite)
daaa! man tak' naf, ko raxtiit, taadeelj jau saku, ka labpraataak uzraxtiitu par savu "veetraino nakti"!

nu taatad- mana "veetrainaakaa nakts" peedeejaa laikaa bija, protams, shii- aizgaaju guleet pl.2:17, savaa divvietiigajaa gultinjaa, kuraa var mieriigi saguleet arii 3, bet man, protams, bija jaagulj vienai (ak, nee! mans kakjis ar' k-kur tur guleeja =]), savos milzoniigi lielajos 2x2m palagos, kuri ir koshi sarkani un paarvalki ir ar sarkanaam rozeem- erotiski un kaisliigi, ne? taa kaa mana gultinja ir ljoooooti miiksta, tad pa to veel paleekaaju un klausoties bluuzu aizmigu.. pamodos ap pl.10, jo Teeva kungs atsuutiija apsveikumu par tiesiibu dabuushanu..

nu? vai bija veerts lasiit? =P

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mandersons
2004-06-19 12:45 (saite)
aij.. nu man tak arii kajminamaa domaashana..

okiz.. tagad vari raxtiit taalaak.. (tematu vari briivi izveeleeties) :]

:P~

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]skyhell
2004-06-19 13:28 (saite)
te jau nekads chats naf, lai raxtiitu taalaak sazin ko!

komentos raxta komentus par manaam domaam un izsaka savu viedokli! =)

es Tev ar' meeli paraadiishu =P

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]mandersons
2004-06-19 13:31 (saite)
mans viedoklis - nu tas pats chats jau vien ir..
bet nu lab, shito es Tev vel piemineeshu :P

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]skyhell
2004-06-19 13:33 (saite)
naf gan!
man vismaz gribeetos tam ticeet, jo chatot man diezko nepatiik..

ak, jel, nesagrauj manas iluuzijas =)

=P

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)

HEHEHE
[info]dreamer_
2004-06-20 00:36 (saite)
Mans rēc!!! Tev VTO!!!??? Nu kā nekā vasara rit pilnā sparā!...siena gubas...papardes un Jāņu alus...+ vēl var būt pirtis un nometnes...peldēšanās pa pliko...ak, dzīvīte dzīvīte. Zini ko, davai izstāsti kāpēc īsti tu un tavs ex izšķīrāties (tikai, ja pati to vēlies), jo es neredzu iemeslu, kāpēc jūs abi nevarētu būt kopā, tad tev beigtos VTO un būtu vēl viens cilvēks ar kuru varētu dalīties "rozā papīrīša" iegūšanas priekos.
P.S. Viņš tak ir tavs vīrieša ideāls!!!!!!! Un labi giču rukā!!!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)

???
[info]skyhell
2004-06-20 01:54 (saite)
kas tur tik smiekliigs un nereaals, ka man VTO?!! pietam pamatiigs! =P
nju taa.. ar to shkjirshanos ir taa, ka ja es pati zinaatu to iemeslu, viss jau buutu baigi labi! tas saakaas ar to, ka mees nedaudz netikaam paari kriizes periodam, kad mums abiem nedaudz neapmierinaaja muusu attieciibas, bet mees to neizrunaajaam un vnk patureejaam sevii, tad vienu dienu es uztaisiiju baigo "bimbaashanu", bet neko nepaskaidroju, veel vienu citu dienu, kad vinjsh gribeeja zinaat par ko tad raudaaju, atbildeeju, ka gribeeju shkjirties.. tad viss saaka iet veel vairaak pakaljaa un nometnee vinjsh nolaida ar citu, bet tas nebija svariigi, jo es saprotu, kaapeec vinjsh taa riikojaas, to es buutu piedevusi.. peec nometnes pagaaja veel briitinjsh un mees izshkjiiraamies- iznaaca, ka nomuljaajaamies vairaak kaa meenesi peec pirmaas runas par shkjirshanos.. bet iemesla nebija- es vnk "aizmirsu" pateikt, ka negribu shkjirties un ka joprojaam vinju miilu un vinjsh aizmirsa to pateikt man.. vienkaarshaak sakot, mees aizmirsaam, ka attieciibaas ir jaasarunaajas un ka viss ir nokaartojams..
tad tur bija baigaa chakareeshanaas ar to, lai paliktu labaas attieciibaas- mees nesarunaajaamies, tad knapi k-ko speejaam pateikt viens otram, tad atkal tuseejaam kopaa un kodaam viens otram kaklaa, izsakot nepiedieniigus piedaavaajumus, tad veel bija manis sariikota histeerija, kuru uztaisiiju itkaa gada jubelejaa, ka vinju nespeeju aizmirst un muusu att. strauji kaapa augshup- manupraat vinjsh gribeeja saiet kopaa, bet nesanjeemaas, tad atkal nesarunaajaamies- veetraini mums ir gaajis... tagad jau gadu esam superduper attieciibaas un viss ir o.k.
[vopshem] ir taa, ka ja buutu bijis iemesls shkjirties, tad es te patreiz par vinju neraxtiitu, bet taa kaa nebija, tad naf arii iemesls, lai nebuutu kopaa!

njaa, bet par to vasaru un VTO un peldeeshanos kailiem, Tu baigi labi saraxtiiji---> sakaardinaaji veel vairaak =D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: ???
[info]dreamer_
2004-06-20 17:48 (saite)
Pēc šī izlasīšanas es varu noprast,ka tā "cipa" izšķiršanās notika stulbas vairāku apstākļu sakritības dēļ, un varu teikt, ka perfekts (pēc manām domām) jūsu attiecību atrisinājums ir atrodams - http://www.apollo.lv/portal/articles/22443 ;) Check out!!!!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

...
[info]skyhell
2004-06-20 23:37 (saite)
njaa.. SKAISTI! es tieshaam veleetos, lai taa notiktu.. burviigs otraas iespeejas meegjinaajums, kur mees abi riikotos nu jau daudz citaadaak, daudz labaak- muusu attieciibas paaraugtu citaa kvalitaatee..
iisteniibaa tas viss tik ljoti atbilst "muusu" attieciibaa, ka baisi paliek, viss ir tik labi apraxtiits, ka liekas, vai tieshaam ir tik daudz shaadu muljkjiigu atgadiijumu, kad 2 nevar vairs buut par vienu.. ka aabola pusiites taa arii paliek par divaam pusiiteem, kas neveido veeselu aabolu.. bet nejau vienmeer ir otraa iespeeja, lai kaa Tu par to sapnjotu un lolotu sho sapni kaa savu beernu, tas veel nenoziimee, ka viss notiekaas...
neizrunaataa mums tieshaam ir daudz, pat paaraak.. pilniigi kauns paliek, ka divas sapraatiigas buutnes nevar vnk visu noskaidrot un izrunaat, bet laikam jau viss notiek kaa jaanotiek..
atliek vien cereet, ka jaanjos atradiisim sho "papardes ziedu" viens pie otra- un tieshi nevis fizisko ziedu, bet emocionaali, jo tad jau sekotu arii viss paareejais..
tieshaam skaists raxts...
njaa, un, protams, noveelu Tev arii atrast papardes ziedinju =)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: ...
[info]dreamer_
2004-06-22 11:13 (saite)
Lūk, tagad izlasot šo raxtiņu tev palika tā labāk ap sirsniņu, jo ir tak šādiem sarežģītiem sviestiem atrisinājums - pavisam negaidīti vienkārš...tikai laiks parādīs kā tas viss norisināsies :)
Nu paldies, tad jau manīs. Tikai vajag no ērcēm uzmanīties papardīti meklējot - tās m***** savairojušās ;0 Manai paziņai nesen viena iekoda - kāja kļuva gandrīz 2x lielāka no koduma :( Tā kā uzmanās!!!!!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]skyhell
2004-06-22 18:11 (saite)
mans ir poteets cilveecinjsh =D pietam, paagaajusho vasaru mani jau 2 sakoda, nekas veel naf noticis- tfu, tfu, tfu! bet paldies par ruupeem =D

njaa un ar to "ziedu" kaa buus, taa buus.. solaas jau buut jautrs pasaaciens!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?