gandrīz patiesa ([info]skyhell) rakstīja,
???
kas tur tik smiekliigs un nereaals, ka man VTO?!! pietam pamatiigs! =P
nju taa.. ar to shkjirshanos ir taa, ka ja es pati zinaatu to iemeslu, viss jau buutu baigi labi! tas saakaas ar to, ka mees nedaudz netikaam paari kriizes periodam, kad mums abiem nedaudz neapmierinaaja muusu attieciibas, bet mees to neizrunaajaam un vnk patureejaam sevii, tad vienu dienu es uztaisiiju baigo "bimbaashanu", bet neko nepaskaidroju, veel vienu citu dienu, kad vinjsh gribeeja zinaat par ko tad raudaaju, atbildeeju, ka gribeeju shkjirties.. tad viss saaka iet veel vairaak pakaljaa un nometnee vinjsh nolaida ar citu, bet tas nebija svariigi, jo es saprotu, kaapeec vinjsh taa riikojaas, to es buutu piedevusi.. peec nometnes pagaaja veel briitinjsh un mees izshkjiiraamies- iznaaca, ka nomuljaajaamies vairaak kaa meenesi peec pirmaas runas par shkjirshanos.. bet iemesla nebija- es vnk "aizmirsu" pateikt, ka negribu shkjirties un ka joprojaam vinju miilu un vinjsh aizmirsa to pateikt man.. vienkaarshaak sakot, mees aizmirsaam, ka attieciibaas ir jaasarunaajas un ka viss ir nokaartojams..
tad tur bija baigaa chakareeshanaas ar to, lai paliktu labaas attieciibaas- mees nesarunaajaamies, tad knapi k-ko speejaam pateikt viens otram, tad atkal tuseejaam kopaa un kodaam viens otram kaklaa, izsakot nepiedieniigus piedaavaajumus, tad veel bija manis sariikota histeerija, kuru uztaisiiju itkaa gada jubelejaa, ka vinju nespeeju aizmirst un muusu att. strauji kaapa augshup- manupraat vinjsh gribeeja saiet kopaa, bet nesanjeemaas, tad atkal nesarunaajaamies- veetraini mums ir gaajis... tagad jau gadu esam superduper attieciibaas un viss ir o.k.
[vopshem] ir taa, ka ja buutu bijis iemesls shkjirties, tad es te patreiz par vinju neraxtiitu, bet taa kaa nebija, tad naf arii iemesls, lai nebuutu kopaa!

njaa, bet par to vasaru un VTO un peldeeshanos kailiem, Tu baigi labi saraxtiiji---> sakaardinaaji veel vairaak =D


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?