gandrīz patiesa ([info]skyhell) rakstīja,
@ 2004-06-18 17:28:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:vto-tiigs
Mūzika:led zeppelin- black dog

plaani
jeej! =) forsha dieninja shodien- gluzhi kaa vasaraa.. biju ar draudzeneem in oldriga, nopirkaam citai draudzenei daavanu dzimeniitee- baigi forsho laaci, visu laiku gribaas vinjam pa dibentinju klapeet, vinjam tas taads liels un miiksts =)
seedeejaam ceffe nation, piipeejaam, dzeeraam kafiju- kaa jau vienmeer vasaraas =) un tad veel satikaam ex.. =) vinjsh kaa zinaadams gaaja garaam un ciitiigi peetiija tur seedoshos, liidz ieraudziija mani =) es jau reecu- es tur vasaraas tik pastaaviigs klients, ka vinjsh jau zinaaja, kas jaameklee =P
uzzinaaju, kur ex.. taisaas svineet jaanjus- izraadiijaas, ka tur pat, kur ES!!! =) mmmmmm... buus papardes zieds jaapameklee =D

nju, jaa.. un tad saakaas domaashana, plaanoshana, reekshana utt., kur domas nebija no taam veseliigaakajaam.. mana labaakaa draudzene pateica teikumu:" luudzu, nesaapini ex..", jo nekaadiem citaadiem vaardiem vinja to nebija speejiiga pateikt.. mani saapinaat vairs naf iespeejams, jo ja k-kas starp "mums" notiktu, tad es to vairs tik ljoti pie sirds nenjemtu, jo esmu uzsleejusi taadu kaa sienu un man vajag tikai fizisko, bet ar ex.. buutu taa pagruutaak un tad nu toch vareetu teikt, ka es biju taa lielaa un ljaunaa!

bet neskatoties uz neko- es GRIBU ar vinju atrast papardes ziedu- jaanjos, jo man ir paaraak liels VTO!!!
un nu un, ka uzreiz buus nometne un vareetu buut gruuti kontakteeties, man tomeer ir VTO un taa kaa vinja klaatbuutnee es ar nevienu citu neko nedariitu, tad atliek tik' biidiit visas lietinjas ar vinju! =D



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)

Re: ???
[info]dreamer_
2004-06-20 17:48 (saite)
Pēc šī izlasīšanas es varu noprast,ka tā "cipa" izšķiršanās notika stulbas vairāku apstākļu sakritības dēļ, un varu teikt, ka perfekts (pēc manām domām) jūsu attiecību atrisinājums ir atrodams - http://www.apollo.lv/portal/articles/22443 ;) Check out!!!!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

...
[info]skyhell
2004-06-20 23:37 (saite)
njaa.. SKAISTI! es tieshaam veleetos, lai taa notiktu.. burviigs otraas iespeejas meegjinaajums, kur mees abi riikotos nu jau daudz citaadaak, daudz labaak- muusu attieciibas paaraugtu citaa kvalitaatee..
iisteniibaa tas viss tik ljoti atbilst "muusu" attieciibaa, ka baisi paliek, viss ir tik labi apraxtiits, ka liekas, vai tieshaam ir tik daudz shaadu muljkjiigu atgadiijumu, kad 2 nevar vairs buut par vienu.. ka aabola pusiites taa arii paliek par divaam pusiiteem, kas neveido veeselu aabolu.. bet nejau vienmeer ir otraa iespeeja, lai kaa Tu par to sapnjotu un lolotu sho sapni kaa savu beernu, tas veel nenoziimee, ka viss notiekaas...
neizrunaataa mums tieshaam ir daudz, pat paaraak.. pilniigi kauns paliek, ka divas sapraatiigas buutnes nevar vnk visu noskaidrot un izrunaat, bet laikam jau viss notiek kaa jaanotiek..
atliek vien cereet, ka jaanjos atradiisim sho "papardes ziedu" viens pie otra- un tieshi nevis fizisko ziedu, bet emocionaali, jo tad jau sekotu arii viss paareejais..
tieshaam skaists raxts...
njaa, un, protams, noveelu Tev arii atrast papardes ziedinju =)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: ...
[info]dreamer_
2004-06-22 11:13 (saite)
Lūk, tagad izlasot šo raxtiņu tev palika tā labāk ap sirsniņu, jo ir tak šādiem sarežģītiem sviestiem atrisinājums - pavisam negaidīti vienkārš...tikai laiks parādīs kā tas viss norisināsies :)
Nu paldies, tad jau manīs. Tikai vajag no ērcēm uzmanīties papardīti meklējot - tās m***** savairojušās ;0 Manai paziņai nesen viena iekoda - kāja kļuva gandrīz 2x lielāka no koduma :( Tā kā uzmanās!!!!!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]skyhell
2004-06-22 18:11 (saite)
mans ir poteets cilveecinjsh =D pietam, paagaajusho vasaru mani jau 2 sakoda, nekas veel naf noticis- tfu, tfu, tfu! bet paldies par ruupeem =D

njaa un ar to "ziedu" kaa buus, taa buus.. solaas jau buut jautrs pasaaciens!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?