sirualsirual ([info]sirualsirual) rakstīja,
@ 2020-07-10 16:29:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:Haddaway

liekas, manā cilvēku lokā vislielākais grēks ir kaut ko radīt bez mīlestības, tā, ka darbā neparādās mīlestība. tāpēc daudziem uzmanība, rūpība ir kļuvusi par mīlestības sinonīmu. dusmas, lai cik dzīvespriecīgi nebūtu mani dārgie draugi, nevienam nekur nepazūd, daži tās prot izpaust, citiem tās pārvēršas melanholijā -- kad dusmīgas rokas, lai cik muskuļotas būtu, netiek pie iekaustīšanas, tad darbīgu roku pāris izaug jutekliskajā aparātā. bet kas ir mīlestība?



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]az
2020-07-10 16:45 (saite)
skaists loks

varbūt tā galēji mīlestība ir atljaut visu.

(Atbildēt uz šo)


[info]grizzly_bear
2020-07-10 16:46 (saite)
nometnē noskaidrosim

(Atbildēt uz šo)


[info]otrkart
2020-07-10 17:47 (saite)
Man šis jautājums ir degviela dzīvei. Atbilde formējas arvien labāk izjūtama un arvien grūtāk formulējama, bet, ja agrāk tās centrā vairāk liku uzmanību un rūpību, tad tagad vairāk ko komplicētāku. Mīlestībai jāspēcina un jāiedrošina - ja uzmanība un rūpes iztukšo, tad nav mīlestības, tāpat ar dusmām un agresiju - ja bagātina un dod skaidrāku skatu, tad tur ir mīlestība. Bet es vēl šķetinu un domāju, ka to darīšu vēl visu atlikušo laiku.

(Atbildēt uz šo)


[info]french_mime
2020-07-10 17:59 (saite)
Man shkjiet miilestiiba pret darbu rodas tad, ja tu tur saskati kaut ko jeedziigu un worthwhile. Reizeem ir taa, ka projekts saakaas tikai ar uzmaniibu un ruupiibu un pat besii, bet ja tu tur saac ieraudziit kaut ko interesantu vai veertiigu, paraadaas arii missing ingredient, kas laikam ir miilestiiba. Bet taa arii nav vienmeer. Vnk mans punkts ir ka ne obligaati darbs saakaas ar miilestiibu, bet vinja reizeem uzrodas.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?