sirualsirual ([info]sirualsirual) rakstīja,
@ 2018-04-07 21:29:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
valoda ir caurcaurēm politiska
gaismiņa iedegās, kad paziņa pastāstīja par pāris dienām, ko viņa strādājusi maksimas noliktavā.

viņai vajadzējis palīdzību nocelt kastes un viņa piegājusi grupiņai džeku ar tekstu apmēram šādu:

"sveicināti, jaunieši. vai jūs varētu man izlīdzēt?"

viņiem bijušas mutes vaļā, un viņi prasījuši, ko viņa vispār tur(= maksimā) dara. kaut kādu iemeslu dēļ, man šķiet, mēs nepietiekami novērtējam, cik atšķirīga "šķiru" ietvaros ir latvju mēle.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]teja
2018-04-09 10:41 (saite)
labi, tu tātad saki, ka runā it kā no zinātniskā viedokļa, un no vairākuma viedokļa viedokļa, es to varu saprast, bet tev vajadzētu saprast arī manu vilšanos, ka dzejnieks runā no šāda viedokļa, tā vietā, lai aicinātu uz sociālistisku revolūciju! tāpat kā esmu ļoti vīlusies ka malvine_truse būdama autsaidere un fuck the system visā savā būtībā, visu laiku kaut ko diršās par "pāķiem"

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]sirualsirual
2018-04-09 12:35 (saite)
jā, bet es negribu revolūciju, kamēr neesmu izpētījis pietiekami daudz alternatīvu. man negribas, lai manai mājai būtu defektīvi pamati, un es gribu tos balstīt racionālos spriedumos. man šķiet simpātiskas arī visnotaļ radikāli kreisas idejas, bet labāk izvēlos novērsties, kad nezinu, kādas tam varētu būt sekas attiecībā uz citiem, piemēram, kad cilvēki aicina aizslaucīt tradīciju, tad bieži vien neiedomājas, ka vēstures zaudēšana cilvēkam faktiski nomazgā nost seju. manā pašlaik šķiet vērtīgāk mēģināt saprast status quo, kas nebūt nav vienkārši.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?