Tue, Nov. 14th, 2017, 01:30 pm
Viss, ko jūs gribējāt uzzināt par mani, bet jums bija slinkums pajautāt.

It's toltektime!

Tolteku kalendārs, noskatīts no [info]missalise

Let's paskatīsimies, ko mums stāsta tolteki, kuri, kā zināms, cirta gigantisku zivi lietās, kas attiecas uz kalendāriem.

Mans dzimtais dienducis jeb navāle (12 dienu periods) ir (bungu rīboņa) - KIMI! Lūk.

Ar pārpasaulīgu magnētismu apveltīti cilvēki. nu, emm, par ko gan ne, neiebilstu, lai gan kā tas izpaužas, to Kukulkans vien zina
Ļoti dzīvotspējīgi, jo viņus īpaši spēcīgi iespaido un sargā Augstāks spēks. paldies par labo darbu, ne reizes neesmu nosists, you rock, Augstākais spēks! Keep up the good work!
KIMI cilvēkiem piemīt magnētisms, harizma un vadītāja talants, kas dara viņus godājamus. te nu jūs, tolteku kungi, iebraucāt kukurūzā, neko nevadu un netaisos. Mīnus punktiņš! Pie desmit punktiem jums atņems licenci
Dzīves spēks viņus ļoti sargā no pāragras un nedabiskas nāves. nu, paldies, ko tur lai saka. Hm. No otras puses, tad mana nāve iestāsies dziļā vecumā, pēc desmitiem gadu ilgstoša fiziska un garīga sabrukuma...ē...es padomāšu
Viņu dzīvē ir daudz kāpumu un kritumu, prieka un ciešanu mirkļi, tomēr viņi ir ļoti izturīgi. Meh. Vispārīga frāze, ko var pateikt par jebkuru cilvēku. Pat par mani, kurš laižas prom no visiem kāpumiem un kritumiem un brēkdams meklē līdzsvara punktu. Mīnus otrais punkts!.
Vidē cilvēki vidē ir labs enerģētiskais balasts, kas var pacelt citus. Čitalņepoņal. Bet jā, enerģētiski cilāju jebkuru, kurš gadījies tuvumā, par pliku paldies, vai pat vienkāršu "atpisies, nelaime!", svēti vārdi, svēti!
KIMI ir mazliet „ne no šīs pasaules”. Mazliet, my ass! Esmu galīgi ne no šitās!
Vīrieši ir stūrgalvīgi, viņus grūti piespiest mainīt uzskatus, bet pie kardināliem dzīves pavērsieniem viņi paši spēj pilnībā mainīties. ...emm...okēēēj...esmu visai stūrgalvīgs, man to ir teikuši, ja

8. Navāls ir harmonijas jeb dvēseles stabilitātes atslēga.
Tā ir enerģija, kas palīdz saglabāt dvēseles līdzsvaru jebkuros apstākļos. nu, švaki, švaki. Dvēseles līdzsvara man nav praktiski nekad, mīnus trešais punkts!
Navāls caur kuru mūsu ego iepazīst sirdsapziņu. baigi jau nu vajadzēja. Nu, iepazinu, kā tagad lai to sūdu aizmirst?
8.viļņa dienā dzimušie ir ārkārtīgi pašpietiekami. hehe, vecie tolteku glaimotāji, hihi!
Spēj dziļāk sajust visu lietu būtību. Viņi ar savu esību vien uztur harmoniju jebkurā vidē, tajā pašā laikā viņus nebiedē vientulība.totāli pašpietieku un lietu būtību jūtu tā, kā pašām lietām ne sapņos nav rādījies. Harmoniju uzturu, jo no jums, mērkaķiem, to nesagaidīt, un vientulība baidās no manis, ha.

9.dzimtā savaites diena.

9.savaites dienā dzimušie cilvēki ir spēcīgi, neatkarīgi, spītīgi un dažreiz nedaudz antagonistiski. stūrgalvīgs jā, antagonistisks - nekad! Nemūžam! Nekādos apstākļos! Mīnus ceturtais punkts
Viņi ir pašpietiekami, ar tieksmi pēc vienatnes. I know, I know
Neatkarība var viņiem traucēt uzturēt attiecības, savukārt norobežošanās, lai netraucēti darbotos, rada par viņiem iespaidu kā par savtīgiem un neizpalīdzīgiem. lūk, lūk, esmu tik izpalīdzīgs, ka pašam riebjas.
Tāpēc viņu uzdevums ir rast līdzsvaru starp spēcīgo saikni ar Smalko pasauli un materiālo realitāti, attīstīt līdzjūtību un izpratni pret atšķirīgo. ščas, tā es tagad visu nometīšu un skriešu attīstīt līdzjūtību, mhm. Un atšķirīgo es izprotu, skat punktu par lietu būtības izpratni!
Viņiem patīk antīkas lietas, mēdz veidot izcilas kolekcijas. eee, neteiksim, ka nepatīk un tā, bet nu sevišķi nefanoju un izcilas kolekcijas neveidoju. Mīnus piektais punkts.
Mīl pavadīt laiku dabā, tādējādi sevi harmonizējot un dziedinot. nav slikta ideja, tikai Bez Ērcēm, labi? Nekādu Ērču! Un vilku. Lai gan sūds ar vilkiem, galvenais, lai nav ērču! Vilkus es pats kaut kā.

Dzimtā debespuse - ziemeļi, of course. Harakķer norģičeskij, bespoščaģen k vragam Šveika.

Ziemeļu tipa cilvēki ir mazliet nervozi, mazliet baidās no apkārtējās vides un cenšas neielaist svešiniekus savā energolaukā. so true! Šķiniet ka cirst no mana energolauka, savādāk iezemēšu tā, ka maz neliksies
Skatās uz pasauli duāli, sadalot visu divos pretmetos kā melnbaltā fotogrāfijā (gaisma - tumsa, slikts - labs, vajag – nevajag). meēēēibī, neesmu drošs, neesmu drošs...
Lēmumus pieņem ātri, praktiski nedomājot. Lūk, beidzot patiesības vārds visai šai blēņu savārstījumā!
Tomēr viņu dzīves uzdevums ir cīņa ar bailēm, jo tās var bloķēt savlaicīgu un efektīvu rīcību, un lēmumi var palikt nerealizēti. ok, lai nu būtu
Stresa situācijās nobālē. nezinu, un kāds tam sakars ar jebko?
Labi redz pasaules formas un apkārtējos, bet savu ķermeni uztver tikai kā apziņas nesēju. un šašlika, un asās piparu mērcītes, un vīna nesēja, tos arī neaizmirstam! Bet uz ķermeni labāk neskatīties - vienas šausmas, kā tās pilsdrupas vispār parvietojas? Tikai ar Augstākā spēka palīdzību, bez variantiem!
Uz apkārtējo vidi reaģē ar kustībām - daudz žestikulē. mīnus sestais punkts

Tas pagaidām viss.

Tue, Nov. 14th, 2017, 02:55 pm
[info]lavendera

kā tad ar tavu izcilo sērkociņkastīšu kolekciju?

Tue, Nov. 14th, 2017, 03:04 pm
[info]sirdna

Tā nav veca un, paldies, protams, bet ne visai izcila.

Tue, Nov. 14th, 2017, 02:59 pm
[info]zum

Vai ku labs, es arī gribu!

Tue, Nov. 14th, 2017, 03:09 pm
[info]zum

Esmu KAWAK. Man patīk. Vienīgais priekšniekos negribu līst, kas it kā ieteicams.

Tue, Nov. 14th, 2017, 03:06 pm
[info]unpy

Tolteki esot bijuši agresīvi barbari, domāju, ka reālais tolteku horoskops ir apmēram šāds:

Nr.0 (viena, pavisam konkrēta diena) Vadonis, dieva vietnieks zemes virsā.
Nr.1 Izcils karotājs, naidniekiem rauj galvas nost kā vīnogas.
Nr.2 Karotājs tā sev, bet dedzinātājs teicams, veslus kvartālus nosvilina ar vienu tolteku špicku.
Nr.3 Karotājs tā sev, špickas labāk nedot, za to labi lopus zog, neviena paša sīksta tītara, viss augstākā labuma!
Nr.4 Neatkarīgs, skatās uz lietām duāli, vienmēr bija savs viedoklis, miris.

Tue, Nov. 14th, 2017, 03:22 pm
[info]mindbound

Then again, kurš gan tolaik nebija agresīvs barbars. FWIW, viens no iemesliem, kādēļ spāņiem ar tik maziem spēkiem izdevās parādīt Kuzjas māti actekiem, bija tas, ka faktiski neviens no acteku kaimiņiem nevarēja pirmos ieredzēt, t.sk. par viņu "aptrūkās upurējamais materiāls, aiziesim pie kaimiņiem pēc vēl" politiku.

Tue, Nov. 14th, 2017, 03:32 pm
[info]unpy

Tur gan to teoriju, kā un kālab spāņiem izdevās iekarojums, ir vesels lēvenis un nevienu no tām nevar nodēvēt par riktīgi ticamu.

Tue, Nov. 14th, 2017, 03:35 pm
[info]mindbound

Protams. Ko gan citu var sagaidīt no situācijas, kur deviņas desmitdaļas hroniku raksta uzvarētāji un atlikušo vienu – dažādi uzvarētie, pie tam abi ne bez sava mitoloģiskā pasaules redzējuma.

Tue, Nov. 14th, 2017, 04:33 pm
[info]sirdna

Hehe, sasmīdināji večuku, paldies :)

Tue, Nov. 14th, 2017, 03:22 pm
[info]fedrs

Kimi Raikonens?

Tue, Nov. 14th, 2017, 03:33 pm
[info]saccharomyces

ha, bet man toties ir pirmais navāls jeb enerģētiskā persika kauliņš!

Tue, Nov. 14th, 2017, 08:34 pm
[info]helvetica

MALUK, 10.navāls un 1.savaite sveicina jūs.