aizdedzies! ([info]sin) rakstīja,
@ 2010-08-17 21:17:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry


..šodien pirmo reizi iekurbulējām saldējuma mašīnu..
melleņu saldējums! jau trešā porcija..
ņammm




(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]klusais_okeans
2010-08-17 21:33 (saite)
tač ne jau to, kas uz četriem riteņiem un dziesmas skandēdama pa bērnu spēļlaukumiem braukā? :)

(Atbildēt uz šo)


[info]echoes
2010-08-17 21:40 (saite)
tell me more!
kāds modelis? atsauksmes?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]sin
2010-08-17 23:07 (saite)
nezinu modeli, kaut kāds philips ar to elementu kas iepriekš jāsasaldē..
var pagatavot līdz tādai uzreiz ēdamai konsistencei, ja grib cietāku - tad tāpat jāliek saldētavā..

bet vispār Latvijā laiakm nav iespējams iegādāties tādas nopietnās mašīnas ar kompresoru iekšā.. ( vienīgi tvshopā :D )

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]echoes
2010-08-17 23:39 (saite)
man šovasar dažas reizes sanāca tīri ok sorbets, lietojot blenderi un saldētavu :)
jūs pirkāt to mašīnu speciāli vai kaut kāda bij aizķērusies?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]sin
2010-08-17 23:56 (saite)
netīšām pirms kāda gada nopirku

a kas veido Tavu sorbetu.. augļi/ogas, cukurs, + kas vēl?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]echoes
2010-08-18 01:15 (saite)
khhh, Tu bieži netīšām pērc sadzīves tehniku? :)

pietiek ar augļiem/ogām, jā,
cukurs, ja kaut kas ļoti skābs, kaut kādas piparmētras vai kanēļus utml var pielikt, bet masai īsti neko nevajag.
ja dūšīgi pirms tam pablenderē, tad konsistence tīri ok

mēģinājām arī jaukt tos augļus ar smalcinātu ledu, bet tas ir lieks čakars

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]casiopea
2010-08-18 10:41 (saite)
a tipa kad ieliek saldetava tad ta konsistence beigu beigas sanak ka istam saldejumam?

es baigi gribu sho agregatu nopirkt!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]sin
2010-08-18 19:25 (saite)
nu par konsistenci, tā jau ir atsevišķa runa- tas atkarīgs no sastāvdaļām.. tiesa saldētavā paliek tik ciets, ka pirms ēšanas brītiņu jāatlaidina..

ja var atļauties, es ieteiktu pirkt kautko tamlīdzīgu, ar iebūvētu kompresoru:
http://www.cuisinart.com/products/ice_cream/ice-50bc.html

bet ja nav nekādas steigas, un laicīgi izdomā, ka gribēsi saldējumu, tad jau var ņemt arī kādu vienkāršāku, vai arī iztikt pavisam bez.. vnk regulāri apmaisot saldētavā

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]casiopea
2010-08-18 19:26 (saite)
vot man tá regulari apmaisot dalja vienmeer pajuuk jo apmaisu 4x un tad aizmirstu

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]sin
2010-08-18 20:21 (saite)
haha.. zināmu regularitāti var ievērot, apmaisot atalgojot sevi ar lielu karoti saldējuma :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]ilka
2010-08-18 01:41 (saite)
man savējo no Vācijas sūtīto nav bijis laika izmēģināt...

un saldējums vispār negaršo pēdējā laikā - desmaizes gan ir foršas!

:)

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?