aizdedzies! ([info]sin) rakstīja,
nu par konsistenci, tā jau ir atsevišķa runa- tas atkarīgs no sastāvdaļām.. tiesa saldētavā paliek tik ciets, ka pirms ēšanas brītiņu jāatlaidina..

ja var atļauties, es ieteiktu pirkt kautko tamlīdzīgu, ar iebūvētu kompresoru:
http://www.cuisinart.com/products/ice_cream/ice-50bc.html

bet ja nav nekādas steigas, un laicīgi izdomā, ka gribēsi saldējumu, tad jau var ņemt arī kādu vienkāršāku, vai arī iztikt pavisam bez.. vnk regulāri apmaisot saldētavā


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?