sickboy - [entries|archive|friends|userinfo]
sickboy

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Feb. 12th, 2021|02:30 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Tagad man viss ir skaidrs - Civilizētajā pasaulē varu grib pārņemt komunisti! Feminisms ir radīts, lai cīnītos pret ģimeni (vienīgā man zināmā feministe veica sev sterilizāciju), imigrācija ir domāta, lai radītu lielu cilvēku īpatsvaru, kas balsos par kreisajiem, liekot viņiem justies "apspiestiem", islāms ir domāts, lai kopā ar feministēm cīnītos pret Rietumu kultūru un vērtībām. Iznīcināt pašizteikšanās brīvību ar vienmēr aizvainotajiem. Viņi grib visus padarīt par viendabīgu, neprotestējošu masu kā Ziemeļkorejā. Un no kurienes tas viss sākās - ar to sākotnējo fraktāli un tā sīkajām modifikācijām. We are so fucked up - ja nebūtu drīz Galaktiskais pulss un tiri piri 4d, 5d, tad 50 gadu laikā mēs te būtu totālā dirsā. Jā, mums būtu gadžeti un telefoni, bet būs totāli kontrolētu VALSTS, mēs par vienu nepareizu acu kustību, par vienu nepareizu vārdu par kādu feministi vai valsti vai ko tur varētu saņemt visnopietnākās sekas - elektrošokus, bankas kontu anulēšanu, brīvības atņemšanu un ko tur. Fuck nē!
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]jim
Date:February 12th, 2016 - 02:35 pm
(Link)
Jēziņ, kā narkotikas spēj atmiekšķēt smadzenes.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:February 12th, 2016 - 02:44 pm
(Link)
Pirmkārt - es narkotikas nelietoju vairāk par mēnesi. nekad arī netiku tās lietojis tik daudz, lai tās nodarītu ko nopietnu smadzenēm. Pie tam pārsvarā izvairījos no smadzeņu narkotikām - psihedēlijas. Tagad pa punktiem, lūdzu. Feminisms nav pret ģimeni? Imigranti nebalso par kreisajiem? Feministes neienīst tieši baltos vīriešus, kapitālismu un Rietumu kultūru? (nevis, piemēram, jaunus musulmaņu vīriešus - izvarotājus)
[User Picture]
From:[info]kochka
Date:February 12th, 2016 - 08:23 pm
(Link)
Es saprotu, ka tu te tīšām visus provocē, jo pats labi apzinies, ka pasaule nav tikai melns un balts.
Par islamu. Ja personīgi kādu pazītu, saprastu, ka ir stulbi vērtēt kādu pēc reliģiskās piederības. Tur ir daudz atzaru. Turklāt pats svarīgākais ir cilvēks. Bet nu tu jau te mētā baigo Mišelu Velbeku, tikai tagad enfant terible ir mazāk modīgi. Tu taču esi pats ceļojis un daudz ko redzējis, sastapis dažādus cilvēkus. Vnk nesaprotu šādu kategorismu, jo arī kristieši, krišnaīti, budisti nav vienādi. Varbūt gribi atgriezties pie viduslaiku propogandas, ka islama reliģijas pārstāvji nonāks ellē?

Fenimisms. Ja tu dzīvotu senākā laikmetā, tad labāk aptvertu šī virziena attīstību, tā saturu. Savā ziņā tas ir viens no virzieniem, kas gāž hierarhiju un izceļ marginalizēto, perifēriju. Bet es neesmu manījusi, ka fenimisms būtu pret ģimeni. Manuprāt, ļoti plaši interpretējams jēdziens, tāpat kā filozofija, tāpēc reizēm interpretrācijas īpatnējas.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:February 13th, 2016 - 08:20 am
(Link)
Kad es biju UK, es saskāros ar baltajiem britiem un musulmaņiem no citurienēm un manā situācijā tieši musulmaņi izrādījās jaukāki cilvēki, bet musulmaņi ir labi cilvēki tāpēc, ka viņi ir labi cilvēki, nevis tāpēc, ka viņi ir musulmaņi. Viņi ir labi cilvēki par spīti tam, ka viņi ir musulmaņi. Tai pašā laikā, ja kāds nav labs cilvēks, islāms sniedz visu teorētisko attaisnojumu tādam nebūt. Ja ateists ir slikts cilvēks, viņš pa lielam apzinās, ka ir slikts cilvēks un tam nav īsta attaisnojuma, bet, ja islāmists ir slikts cilvēks (vai nacists, komunists, fašists) viņa ideoloģija viņam sniedz attaisnojumu un patvērumu un viņam nav nekādas teorētiskās motivācijas kļūt par labu cilvēku. Kristietībā, ar visām tās šausmām, tomēr ir figūra - Jēzus, kas sludināja beznosacījumu mīlestību (mīliet savus ienaidniekus; lai tas, kas ir bez grēka, lai met pirmo akmeni u.c.) - tu vismaz vari apelēt pie šo cilvēku sirdsapziņas ar Jēzus tiešo mācību. Bet ar musulmaņiem ir savādāk, jo Muhameds nesludināja beznosacījumu mīlestību, viņš sludināja iekarošanu un vardarbību un viņa mācības esence ir, ka tieši viņš ir Dieva pravietis. Viņš gribēja būt sektas līderis un par tādu kļuva.
[User Picture]
From:[info]kochka
Date:February 12th, 2016 - 08:37 pm
(Link)
Virdžīnijas Vulfas darbs "Sava istaba" daudz ko pasaka par fenimismu. Un tur tu neatradīsi neko par Rietumu kultūras nīšanu vai vīriešu nīšanu, bet par sievietes radošo pašizpausmi. Un "feminists" Fransuā Moriaks bija pret komunismu. Varētu uzskaitīt daudz faktu, jo nav tik vienkārši A=B. Turklāt loģikas pamatlikums - ja visi, tad neviens. Redzēt problēmas Rietumu kultūras koloniālismā nav tas pats kas nīšana.Varbūt vispirms jānoskaidro, kas domāts ar balto vīriešu nīšanu.
[User Picture]
From:[info]kochka
Date:February 12th, 2016 - 08:43 pm
(Link)
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:February 13th, 2016 - 08:29 am
(Link)
Es esmu par dzimumu vienlīdzību, protams. Pēc tā mani pat varētu saukt par feministu. Bet, tā kā par feministēm sevi sauc lielā mērā vīriešu nīdējas un marksistes - komunistes, tad es esmu pret šādu feminismu.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:February 13th, 2016 - 08:50 am
(Link)
Ir feministes, kas kritizē "objekta - subjekta" spēli, kas ir vīriešu un sieviešu seksuālo un citu attiecību pamatā. Sieviete ir tā, kas seksuāli atdodas un vīrietis ir tas, kas ņem. Es esmu sapratis, ka pēc cilvēka seksuālās uzvedības var pateikt par viņa uzvedību vispār. Problēma ar sievišķo, magnētisko enerģiju šajā pasaulē ir, ka dot ir zemāks rangs. Ja tu dod, tevi izmantos. Un tevi sauks par mauku galu galā. Ja tu ņem, tu esi stiprāks un uzvarētājs. Un tu esi pleibojs. Šajā izdzīvošanas pasaulē ir bīstami un nicināmi būt devējam. Jo mēs dzīvojam reptiliāņu ietekmētā civilizācijā, kur uzvar stiprākais un egoistiskākais. Arī dabā tas ir tā. Došana un mīlestība ir no citas pasaules. Došana nav zemāka par ņemšanu, problēma nav došanā, problēma ir cilvēku primitīvajā domāšanā par došanu. Vīriešos, kas sievieti, kas mīl seksu, sauc par mauku, bet vīrieti par pleiboju. Sievietēm nebūtu jācīnās par savām tiesībām, noniecinot sievišķo enerģiju un kļūstot par androgīnām, vīrišķīgām būtnēm. Bet varbūt tas ir vieglākais ceļš, jo citu domāšanu nevar izmainīt tik viegli. Ir vieglāk uz viņiem sadusmoties un pateikt, ka neko viņi nesaņems. Ka uzskatīt sievieti, priecājoties par viņas pupiem un dibenu ir sexisms. Bet dabu nevar izmainīt - arī homoseksuāļiem ir aktīvie un pasīvie. Arī atomā ir pozitīvās un negatīvās daļiņas. Tā ir Visuma spēle. Ja visi būtu vienādi (ja visi pārstāvētu vīrišķo enerģiju), nebūtu spēles un skaistuma.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:February 13th, 2016 - 09:04 am
(Link)
Komunisma pamatā ir tiekšanās visus padarīt vienādus, tā ir cīņa pret daudzveidību un personības unikalitāti. Feminisms cīnās pret vīrišķās un sievišķās enerģijas dalījumu, cenšoties dzimumus padarīt vienādus. Tāpēc komunisms un feminisms iet roku rokā.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:February 13th, 2016 - 08:26 am
(Link)
Feminisma viena no līderēm Anita Sarkeesian no darbojas ar videospēļu kritizēšanu, atrodot tur seksusmu tajā, ka tiek izcelts sievietes avatāra dibens u.c., bet par Ķelnes musulmaņu izvarotāju festivālu no feministēm bija klusums. Ir feministes, kas uzskata, ka vīrietim būtu jāapdomājas pirms vispār svešai sievietei pateikt: "Sveika!" Ja kāds baltais vīrietis izdomātu to pašu otrādi - par sievietēm vai par tumšādainiem cilvēkiem, ka viņiem būtu jāpiedomā pirms uzrunāt baltos cilvēkus, tas tiktu klasificēts kā attiecīgi seksisms un rasisms.
[User Picture]
From:[info]heda
Date:February 13th, 2016 - 11:22 am
(Link)
Lūk!
[User Picture]
From:[info]scaramouche
Date:February 12th, 2016 - 02:48 pm
(Link)
Kas ir tas Galaktiskais pulss, kas drīz būs?
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:February 12th, 2016 - 02:57 pm
(Link)
Galaktikas centra sirdspuksts, kas izšauj enerģijas vilni, kas mūs tuvāko 2 gadu laikā padarīs par 4d (un pēc tam 5d) būtnēm, izņemot tos, kas tam pretosies un kurus Māte Zeme vairs neuzskatīs par daļu no sava ķermeņa - viņi sajuks prātā vai kļūs sterili.
[User Picture]
From:[info]scaramouche
Date:February 12th, 2016 - 05:32 pm
(Link)
"Tuvāko divu gadu laikā" nozīmē "ne vēlāk kā pēc diviem gadiem, varbūt ātrāk", ka?

Drīkst vaicāt arī no kurienes jums šāda informācija?
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:February 12th, 2016 - 05:54 pm
(Link)
No Dieva.
[User Picture]
From:[info]scaramouche
Date:February 12th, 2016 - 06:30 pm
(Link)
Kura?
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:February 12th, 2016 - 06:33 pm
(Link)
Vienīgā.
[User Picture]
From:[info]scaramouche
Date:February 15th, 2016 - 09:03 am
(Link)
Šī atbilde gan neko nepasaka. Kā man zināt, kurš tavuprāt ir tas vienīgais?
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:February 15th, 2016 - 11:47 am
(Link)
Tas, kurš ir šī Visuma radītājs. Kuram nevajag pielūgsmi, bet kuram vajag, lai mēs izdarām brīvās gribas izvēles un ļaujam citiem izdarīt viņu brīvās gribas izvēles.
Ja tev, runājot par tavu māti, prasītu: kura no tavām mātēm? - šis jautājums nebūtu loģisks. Nav nozīmes tam, cik daudz sieviešu sevi sauc par tavām mātēm vai cik daudz sieviešu tiek uzskatītas par tavām mātēm, tev ir tikai viena māte. Tā vienīgā, kas ir. Tevi radījusi un novēlējusi tev veikt tavas brīvās gribas izvēles.
[User Picture]
From:[info]scaramouche
Date:February 15th, 2016 - 02:11 pm
(Link)
Labi, pajautāšu savādāk. Kādā formātā jāuzdod jautājums šim dievam, lai saņemtu atbildi uz jautājumu? Vai vismaz kā tieši var pierakstīties jaunumu saņemšanai par tādiem notikumiem kā šis galaktiskais puksts?

Ja vēlies turpināt analoģiju, savai mātei es varu vienkārši piezvanīt.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:February 15th, 2016 - 02:19 pm
(Link)
Parasti - caur sinhronitātēm.
[User Picture]
From:[info]scaramouche
Date:February 15th, 2016 - 03:19 pm
(Link)
Bet kā tās ir jāpielieto?
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:February 15th, 2016 - 04:43 pm
(Link)
To var zināt, kad ieiet sirdī. Tas ir jādara burtiski. Apziņas centrs ir sirdī nevis galvā. Galva - tas ir attēls un skaņa un duālisms, bet sirds ir sākotnējais "es esmu" pirms laika un telpas. Kad tu esi sirdī (un pazīmes tam ir visa vienotības un dievišķuma redzēšana), katrs cilvēks, ko tu satiec, katra lieta, kas ar tevi notiek, katra dziesma, ko tu dzirdi, katrs putns, ko redzi, ir intīms mesidžs no Radītāja. Un tu dzīvo maģiskā realitātē, kas ir katru dienu kā dzimšanas diena un Ziemassvētki kopā.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:February 16th, 2016 - 01:37 am
(Link)
Kad mēs tikko piedzimām, mēs bijām sirdī un tad pamazām mūs pārņēma galva. Bērnībā taču mēs dzīvojam maģiskā pasaulē, tāpēc prieku sagādā pat vienkāršas, muļķīgas lietas. Atgriešanās pie iekšējā bērna ir solis uz Augstāko Es. Havajiešu šamaņi tic (zin), ka tu nevari aiziet pie Augstākā Es pa tiešo (kā to mēģina reliģijas u.c.). Pie Augstākā Es tu ej caur Zemāko Es, kas ir kā 4 gadīgs bērns, kuram ir saikne ar Māti Zemi.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:February 16th, 2016 - 01:42 am
(Link)
Ikvienam būtu jāatceras par saikni ar Zemi, piemēram, kultivējot hobiju, kas ir kaut kā saistīts ar Zemi. Tā var būt putnu pētniecība vai minerāļu kolekcionēšana vai pārgājieni u.c. Bet meditācijai jābūt meditācijai uz sirdi (sīkāko vietu sirdī - centru). Tu nolaidies kā ar liftu no galvas uz sirdi, atrodi sīkāko vietu tajā, pateicies Zemei un Saulei. Tu to vari darīt arī, aizejot uz harē krišna templi vai baznīcu un piedaloties dievkalpojumā, pirms tam apvelkot sev apli un pasakot, ka tevi nepaņems viņu egregors, bet viņu spēks un motivācija tev dod spēku tavai personīgajai, organiskā ceļa meditācijai.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:February 12th, 2016 - 06:15 pm
(Link)
Sākotnēji. Bet vēl var minēt Agnesi Bērziņu, Simon Parkes un Alex Collier.
[User Picture]
From:[info]7dienuviikendz
Date:February 12th, 2016 - 03:50 pm
(Link)
ARGH.