sickboy - [entries|archive|friends|userinfo]
sickboy

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Nov. 30th, 2020|05:16 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Facebook "Rainbow" lapā kāds vāca parakstus par to, lai UK neatbildētu ar militāru spēku pret "Islāma valsti". Tad es sadusmojos uz tiem pidariem - hipijiem, Eiropas miera baudītājiem, kuriem nav sajēgas par to, kā ir, kad kādu dienu tavu ciemu ir okupējusi "Islāma valsts", taviem radiniekiem nogriež galvas, sievietes kā preces tiek pārdotas sex verdzībā. Davai, nekarosim ar "Islāma valsti", mēs taču esam par mieru un mīlestību! Ja tavā klātbūtnē kāds izvarotu sievieti, tu arī vnk klusējot notītos un varbūt izmestu kādu frāzi par mieru un mīlestību? Tā taču bija tās sievietes karma enīvei. Eiropas mīkstie vīrieši. Vispār neko nezin no dzīves. Kā Rumānijas "Rainbowā" braukāja vietējā ciema traktoriņi, tirgojot pienu un ko tur. Kāds (vairāki) rietumu hipijs viņus dzina projām: "Mums te nevajag komerciju un tehnoloģijas!" Jā, varbūt pamēģini tu dzīvot Rumānijas ciemā un uzturēt ģimeni, tev noteikti ir kaut kāds beznosacījumu pabalsts Francijā vai Šveicē vai kur tu tur dzīvo. Tu par naudu nedomā, jo tev tā ir.
Jā, karoče, tad mums tur panesās hate speach un kāds teica, ka ja vēl redzēs kādu ierakstu par politiku, viņš izstājas (no Rainbow community). Tad es teicu: Es izstājos tagad, Eiropas pidari. Tāpat neplānoju šajā dzīvē apmeklēt "Rainbow" gatheringus vairs. Un vēl kāds no viņiem padomāja, ka es ticu valdībai un ļaujos bailēm, lai gan ir savādāk - es neticu valdībām, es zinu, ka ASV radīja ISIS un joprojām to finansē un met viņiem no gaisa ieročus un pērk naftu no viņiem.
linkpost comment

Comments:
From:[info]narrenschiff
Date:November 30th, 2015 - 07:22 am
(Link)
Bet tu taču saproti, ka pēc kārtējā šāda bezjēdzīgā rietumu kara parādīsies vēl desmit tādas IS un vēl vairāk haosa un iznīcības?
[User Picture]
From:[info]extranjero
Date:November 30th, 2015 - 10:20 am
(Link)
Izklausās pēc padošanās. Tā bija (ir) arī Indijas problēma, ka neviens neko negrib darīt nabadzīgo labā, jo tā taču viņu karma. Sēž gudri brāhmani, citē rakstus un sargā sabiedrības šķīstību, bet apkārt viņiem ir sūdu čupas.
From:[info]narrenschiff
Date:November 30th, 2015 - 01:30 pm
(Link)
Kā to saprast - padošanās? Padoties kam? Par ko jācīnās? Kam vispār jācīnās? Gribi teikt, ka iepriekšējie kari gluži vienkārši nebija gana veiksmīgi un izdevušies, taču šis gan, redz, ir jānoved līdz galam?

Es uzskatu, ka "mums" ne tikai nav jākaro, ir jāatslēdz novērošanas kameru tīkls, cilvēku izsekošana, čipošana, interneta spiegošana, soctīklu izsekošana, Londonā jāatslēdz seju atpazīšanas kameras, no ielām jāaizvāc vīri ar automātiem gan formas tērpos, gan civilajā.
From:[info]narrenschiff
Date:November 30th, 2015 - 01:32 pm
(Link)
Turklāt padoties var kāds, kurš cīņu ir uzsācis. Personīgā līmenī neesmu atbalstījis nevienu rietumu inkursiju, līdz ar to man nav kam padoties.
[User Picture]
From:[info]extranjero
Date:November 30th, 2015 - 01:47 pm
(Link)
Kaut kādā mērā tu esi. No vienas puses tu stāvi malā, bet no otras puses tu aktīvi iejaucies, ja kāds grib lietas uzlabot.

Tāpēc ja reiz esi iejaucies, tad tev atliek noformulēt savu viedokli – ko un kādu pieeju tu atbalsti. Nevis to parasto ņūeidžismu "visas valdības ir lohi, let's meditate on peace".
From:[info]narrenschiff
Date:November 30th, 2015 - 02:26 pm
(Link)
Ak, ja vēlies rēalpolitikas "būsim reālisti", tad nekā nebija. Uz šito nedrīkst ielaisties. Nav nekādas jēgas no tādas realitātes, kur vardarbība atbild uz vardarbību, bezgalīgi turpinot asinsizliešanas ciklu. It īpaši, ja ir citas realitātes un alternatīvas.

Ja gribi pieeju, tad jebkādu, kas neiekļauj asinsizliešanu. Palīdzība, medicīna, nometņu organizēšana, rūpes, ja vajag - glābšanu. Turklāt te jājautā, kas ir lētāk - uztaisīt masīvu un slepenu operāciju, piemēram, jazīdu evakuācijai no apdraudētās teritorijas, vai turpināt barot quite expensive kara mašīnu. Vienkārši, redzi, esmu tīrs pragmatists, daudz pragmatiskāks par visiem reālpolitiķiem. Ja es redzu, ka nemitīgais karš pret teroru (terors pret teroru) nav devis itin neko, pat pasliktinājis situāciju, tad es pragmatiski secinu, ka šāda pieeja ir resursu izmešana.
[User Picture]
From:[info]extranjero
Date:November 30th, 2015 - 02:28 pm
(Link)
Es vienkārši gribētu zināt, kāda ir tava nostāja. Droši vien ir arī ok atbildēt – es īsti nesaprotu, kas tur notiek, tāpēc atturos.
From:[info]narrenschiff
Date:November 30th, 2015 - 05:02 pm
(Link)
es tieši esmu redzējis gana daudz info, ka Sīrijas konflikts ir klaja ļaunuma, egoisma un dažādu pušu ieinteresētības paraugstunda, visu karš pret visiem mikrolīmenī. Tieši tāpēc mana nostāja ir neiesaistīšanās, nebumbot, nekarot, beigt citu valstu robežas un politikas vilkt tālu aiz konkrētās valsts robežām.
[User Picture]
From:[info]extranjero
Date:November 30th, 2015 - 05:14 pm
(Link)
Tātad tu uzskati, ka tur neko nevar darīt, un tie cilvēki, kuri tur atrodas, nekādi nevar palīdzēt?

Tas ir ko es domāja ar padošanos. Saprotams, ka tu nevari atrisināt visas pasaules problēmas, bet sickboy vismaz ir vēlēšanās, ka to tā nevar atstāt un kādam (it īpaši rietumu valstu valdībām) kaut kas ir jādara.
From:[info]narrenschiff
Date:November 30th, 2015 - 06:19 pm
(Link)
Darīt var un ir jādara. Kaut vai ar samierināšanas mēģinājumiem, lai arī veltīgiem, bet bez spēka valodas, tomēr grūti noticēt, ka tas ir politiski noregulējams, tur tā lieta, ka cēloniskās kļūdas iestiepjas tālā pagātnē, kaut vai pats fakts, ka Sīrijas un daudzu citu arābu valstu robežas franči un angļi patvaļīgi vilka pēc Osmāņu sabrukuma, un katra rietumu darbība būs kā jauna sasmērēšanās un jaunu problēmu radīšana. Līdz ar to, labākais, ko tiešām v a r darīt, ir human aid, sarkanā krusta lietas, dzivību glābšana, utt. Veselais, pragmatiskais saprāts saka, ka kurdu atbalstīšana būtu derīga lieta, taču pat tas paliek netīri, jo skaidrs, ka iejauktas politiskās intereses, proti, kurdiem var palīdzēt, taču tiklīdz tur iejaucas ieroči, ir skaidrs, ka ētiskajā ziņā tas ne ar ko neatšķiras no teroristu apbruņošanas, kaut vai džihādistu apbruņošanas Afganistānas karā.

Ja runa par politisko neitralitāti, Šveice, grozies kā gribi, ir labs piemērs, to nevar salīdzināt ar Zviedrijas neitralitāti, kas ir liekulība. Piemēram, veselais saprāts Latvijas un tuvinieku drošības interesēs saka, ka ASV vēlēšanās būtu jāatbalsta tas kandidāts, kurš solītu labāko risinājumu Krievijas savaldīšanai un teritoriju aozsardzībai. Taču in the long run, ieslēdzoties ētiskajam momentam, būtu jāatbalsta tas kanditāts, kurš iestātos par striktu non-interventionist policy, taču ne izolacionismu, jo izolacionisms a la "man nekas neinteresē, tieciet paši galā" arī nav ētiska pozīcija.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:November 30th, 2015 - 06:39 pm
(Link)
Kaapeec kurdu brunjoshana neatshkiras no isis brunjoshanas? Tu esi budists? Varbuut policijas brunjoshana arii neatshkiras no gangsteru brunjoshanas? Varbuut mees varam iztikt bez policijas vispaar un taas vietaa suutiit sarkano krustu.
From:[info]narrenschiff
Date:November 30th, 2015 - 07:08 pm
(Link)
Nepārproti, kurdi ir labie un man viņi patīk, taču problemātiska ir rietumu ieroču sūtīšana rietumu egoistiskajās interesēs. Piemēram, Asada režīmu atbalsta Krievija un Irāna. Nemierniekus atbalsta rietumnieki, turki savukārt ir pret kurdiem. Redzi, tā ir interešu karte, es neticu, ka tam ir kaut jel kāds mazākais ētikas segums, ētiku nevirza ar ieročiem, un tieši tā ir problēma jebkuras modernās valsts pamatā - mēģināt uzturēt ētiku ar likuma un ieroču bargo, dzelžaino roku. Cilvēkam jābūt labam nevis tāpēc, ka viņš ir labs, bet gan tāpēc, ka likums un ieroči tā pavēl. Pretīgi, mēs esam radījuši sistēmu, kuras gūstekņi paši esam, un tikai daži ir brīvie un īsteni labie. Tieši tāpēc policijas bruņošana formāli tiešām maz atšķiras no gangsteriem, abi pretendē uz vardarbības monopolu, vienkārši gangsteriem ir paralēla struktūra, institūcija, citi likumi, tāpēc valsts un policija ir nelaimīgi. Abas organizācijas balstās uz premisu, ka cilvēki ir lohi, turklāt ar ieročiem un spaidiem uztur šo status quo.
[User Picture]
From:[info]psihs
Date:November 30th, 2015 - 07:39 pm
(Link)
i dont give a fak
[User Picture]
From:[info]psihs
Date:November 30th, 2015 - 07:39 pm
(Link)
vai vajadzētu?
[User Picture]
From:[info]psihs
Date:November 30th, 2015 - 07:49 pm
(Link)
tev ir laba desa?
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:November 30th, 2015 - 06:47 pm
(Link)
By the way, sarkanajiem krustiem un citaam humanitaaraam organizaacijaam tiek nogrieztas galvas ar neasu miesnieka nazi tajos apgabalos.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:November 30th, 2015 - 05:17 pm
(Link)
Neparādīsies, ja ASV un sabiedrotie viņus neapgādās ar ieročiem un naudu. Tomēr radikālos musulmaņus ir radījis Muhameds un Korāns, Muhameds pats bija radikālais, nevis mērenais, musulmanis, kā arī izcils terorists. Viņi grib iet līdz galam, okupēt ciemu pēc ciema, beigās visu valsti, pēc tam uzbrukt kaimiņvalstīm, viņu galamērķis ir vispasaules šariata likumi. Te ir tikai divas opcijas - močīt viņus nost vai 2)atbrīvot info par pasaules vēsturi, Kosmosa uzbūvi utt. kas iznīcinātu reliģijas (nevis garīgumu).
From:[info]narrenschiff
Date:November 30th, 2015 - 07:11 pm
(Link)
Kāpēc divas opcijas? Lai viņi nāk, man nav no viņiem bail, es viņus arī redzu tikai kā parastus cilvēkus. Rietumniekiem ar viņu makdonaldiem, iepirkšanās centriem, stikla un betona torņiem, dzeršanu un drugs, sūdu presi, trešas pasaules ekpluatāciju, un mašīnām gan viegli iestāstīt, ka jābaidās.
From:[info]narrenschiff
Date:November 30th, 2015 - 07:15 pm
(Link)
T.i., man nav nekādu iebildumu pret viņiem kā cilvēkiem, es pat saprotu viņu problēmas un stāvokli, es tikai pārmetu viņiem izšķiršanos par labu vardarbībai, spaidiem, ļaunumam. Taču tas neko nemaina pret viņiem kā cilvēkiem, ļaunumu neuzveic tam metot bumbas virsū.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:November 30th, 2015 - 07:28 pm
(Link)
Dažreiz ir jārīkojas tīri fiziski. Nav viens vai otrs (garīgais vai materiālais; nevardarbība vai vardarbība), vismaz manā pasaulē. Es gribu pasauli, kurā nav karu, bet es saprotu, ka tas pienāks tikai tad, kad cilvēkiem būs paplašinājusies apziņa. Kad viņi pieredzēs, ka ir vienoti ar visu (nevis būs to tikai intelektuāli sapratuši, izlasot kādā grāmatā u.c.). Kas notiktu, ja Ukraina nepretotos Krievijai? Šodien nebūtu tādas Ukrainas, tā visa būtu viena Krievija. Cilvēkam šeit, 3d, ir tiesības pastāvēt par sevi ar fiziskiem līdzekļiem.
From:[info]narrenschiff
Date:November 30th, 2015 - 09:10 pm
(Link)
Tuvinieki, ģimene, līdzcilvēki, bez šaubām, ir jāaizstāv, uz to ir visas tiesības, arī stāstā par žēlsirdīgo Samarieti mēs droši vien varam iedomāties scenāriju, kurā pakritušajam uzbrūk urļiki, dzīvība briesmās, līdz ar to ētiskais būs tas, kurš pakritušo aizstāvēs no urļikiem. Tas pats arī Ukrainas gadījumā, tas pats arī kurdiem. Taču būtiski ir no malas pieaicināto motīvi, sirds konstitūcija - vai mēs (NATO, ASV, utt) palīdzam Ukrainai kā valstij un normāliem cilvēkiem pašiem par sevi, ētisku motīvu vadīti, vai tomēr Ukraina ir tikai kārtējais insignificant kauliņš lielo varas spēku spēlē, tikai līdzeklis kādam mērķim, piem., ieriebt Krievijai, pārdalīt spēkus, taisīt ekonomiku, utt. Vēl ir jāatšķir vairākas lietas, īsta aizstāvība no viltus, kā arī Krievija, kas ir impērija, no ISIS, kuri cīnās pret impērijām un paši ir kā imperiālisma sekas. Piemēram, džihāds uz papīra arī skaitās aizstāvības karš. Taču cik tālu? Nacisti arī savu lietu pamatoja ar akzstāvību. Ziemeļkoreja arī pamatoti runā par amerikāņu zvērībām, un visu savu uzbūvi pamato uz aizsardzību.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:November 30th, 2015 - 10:04 pm
(Link)
No meinstrīm skatījuma nav iespējams saprast, kāpēc visi tā mīž no Krievijas. Kāpēc nebija reālas militāras palīdzības Ukrainai, bet tikai kaut kādas baumas par ASV algotņiem - un galu galā šo baumu avots bija Krievijas "insaideri" (melu propagandas masteri). Nekādu ASV algotņu Ukrainā nebija. Bet tur bija un ir tūkstošiem Krievijas algotņu (teroristu). Alternatīvajos avotos mēļo, ka Putins ir kontaktā ar pozitīviem citplanētiešiem, kas viņam ir devuši tehnoloģijas, kas ir pārākas par ASV reptiliāņu tehnoloģijām. Tas ir iemesls, kāpēc Illuminati nav aizvākuši savu galveno vai vienīgo šķērsli uz NWO - Krieviju.
[User Picture]
From:[info]psihs
Date:November 30th, 2015 - 05:06 pm
(Link)
lapsām ir alas un putniem apakš debess ir ligzdas, bet cilvēka dēlam nav kur nolikt savu galvu...
https://www.youtube.com/watch?v=agZJ9aamnec
[User Picture]
From:[info]psihs
Date:November 30th, 2015 - 05:18 pm
(Link)
ļauj miroņiem aprakt savus miroņus, bet tu ej, un sludini dieva valstību
[User Picture]
From:[info]psihs
Date:November 30th, 2015 - 05:29 pm
(Link)