sickboy - [entries|archive|friends|userinfo]
sickboy

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Nov. 30th, 2020|05:16 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
linkpost comment

Comments:
From:[info]narrenschiff
Date:November 30th, 2015 - 07:15 pm
(Link)
T.i., man nav nekādu iebildumu pret viņiem kā cilvēkiem, es pat saprotu viņu problēmas un stāvokli, es tikai pārmetu viņiem izšķiršanos par labu vardarbībai, spaidiem, ļaunumam. Taču tas neko nemaina pret viņiem kā cilvēkiem, ļaunumu neuzveic tam metot bumbas virsū.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:November 30th, 2015 - 07:28 pm
(Link)
Dažreiz ir jārīkojas tīri fiziski. Nav viens vai otrs (garīgais vai materiālais; nevardarbība vai vardarbība), vismaz manā pasaulē. Es gribu pasauli, kurā nav karu, bet es saprotu, ka tas pienāks tikai tad, kad cilvēkiem būs paplašinājusies apziņa. Kad viņi pieredzēs, ka ir vienoti ar visu (nevis būs to tikai intelektuāli sapratuši, izlasot kādā grāmatā u.c.). Kas notiktu, ja Ukraina nepretotos Krievijai? Šodien nebūtu tādas Ukrainas, tā visa būtu viena Krievija. Cilvēkam šeit, 3d, ir tiesības pastāvēt par sevi ar fiziskiem līdzekļiem.
From:[info]narrenschiff
Date:November 30th, 2015 - 09:10 pm
(Link)
Tuvinieki, ģimene, līdzcilvēki, bez šaubām, ir jāaizstāv, uz to ir visas tiesības, arī stāstā par žēlsirdīgo Samarieti mēs droši vien varam iedomāties scenāriju, kurā pakritušajam uzbrūk urļiki, dzīvība briesmās, līdz ar to ētiskais būs tas, kurš pakritušo aizstāvēs no urļikiem. Tas pats arī Ukrainas gadījumā, tas pats arī kurdiem. Taču būtiski ir no malas pieaicināto motīvi, sirds konstitūcija - vai mēs (NATO, ASV, utt) palīdzam Ukrainai kā valstij un normāliem cilvēkiem pašiem par sevi, ētisku motīvu vadīti, vai tomēr Ukraina ir tikai kārtējais insignificant kauliņš lielo varas spēku spēlē, tikai līdzeklis kādam mērķim, piem., ieriebt Krievijai, pārdalīt spēkus, taisīt ekonomiku, utt. Vēl ir jāatšķir vairākas lietas, īsta aizstāvība no viltus, kā arī Krievija, kas ir impērija, no ISIS, kuri cīnās pret impērijām un paši ir kā imperiālisma sekas. Piemēram, džihāds uz papīra arī skaitās aizstāvības karš. Taču cik tālu? Nacisti arī savu lietu pamatoja ar akzstāvību. Ziemeļkoreja arī pamatoti runā par amerikāņu zvērībām, un visu savu uzbūvi pamato uz aizsardzību.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:November 30th, 2015 - 10:04 pm
(Link)
No meinstrīm skatījuma nav iespējams saprast, kāpēc visi tā mīž no Krievijas. Kāpēc nebija reālas militāras palīdzības Ukrainai, bet tikai kaut kādas baumas par ASV algotņiem - un galu galā šo baumu avots bija Krievijas "insaideri" (melu propagandas masteri). Nekādu ASV algotņu Ukrainā nebija. Bet tur bija un ir tūkstošiem Krievijas algotņu (teroristu). Alternatīvajos avotos mēļo, ka Putins ir kontaktā ar pozitīviem citplanētiešiem, kas viņam ir devuši tehnoloģijas, kas ir pārākas par ASV reptiliāņu tehnoloģijām. Tas ir iemesls, kāpēc Illuminati nav aizvākuši savu galveno vai vienīgo šķērsli uz NWO - Krieviju.