sickboy - [entries|archive|friends|userinfo]
sickboy

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Dec. 27th, 2022|11:41 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Ir tādi "eksperti" kā Mārtiņš Hiršs, kas tic, ka VISAS sazvērestību teorijas ir bullshits, tai pašā laikā viņi tic sazvērestību teorijām, ka Sadamam Huseinam ir masu iznīcināšanas ieroči vai ka Putins uzlauza Hilarijas e-pastus. Mārtiņš tam tic vienkārša iemesla dēļ - viņš tic visam, ko viņam iebaro piramīdas struktūras globalizācijas aģenti. Tas līdzinās tam, ka katolis bez izšķiršanas tic visam, ko viņam teiktu pāvests. Bet viss pārējais "ir bullshits". Jaunieši, kas interesējas par politiku, nāciet uz Mārtiņa Hirša lekciju! 2017. gada otrajā pusē tāds Mārtiņš Hiršs nevienam nebūs vajadzīgs - vecā laikmeta relikts.
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]svesinieks
Date:December 27th, 2016 - 12:37 pm
(Link)
Pat, ja Tu tici un spēj labi nopamatot kādu no žīdmasonķirzakbaņķiercivilizācijusadursmjuchemtrail911 sazvērestībām un vētīt iespēajamos graudus no daudzajām pelavām, tu nevari strādāt par daudz maz nopietnu pētnieku un runāt pār žīdmasonķirzakām, īpaši tad ja teorijām ir kāds pamats. Tu nevari teikt, ka 11.septembris nav īsts un piedalīties NATO līdzfinansētos pētījumos, vismaz man tā šķiet.
[User Picture]
From:[info]extranjero
Date:December 27th, 2016 - 12:53 pm
(Link)
Kāpēc gan ne? Tu vēl pateiksi, ka zinātnieks nevar ticēt homeopātijai?
[User Picture]
From:[info]svesinieks
Date:December 27th, 2016 - 01:36 pm
(Link)
Ticēt var viskautkam, bet zinātnieku, kurš savā publiksi pētnieciskajā darbā daudzina homeopātiju vai rīkstniekus neuztvers (vai vismaz nevajadzētu uztvert nopietni). Tur kur jautājumi ir svaigāki un/vai jūtīgāki ne tikai neuztvers nopietni, bet atsvešinās no aktuālās pētniecības.
[User Picture]
From:[info]extranjero
Date:December 27th, 2016 - 01:52 pm
(Link)
Tu jau sāc izlocīties, iespraužot "savā pētnieciskajā darbā", "vismaz nevajadzētu" utt.

Pētniecību parasti veic par konkrētu tēmu, un ja tēma nav tieši saistīta ar homeopātiju, tad tā tur vispār neparādīsies. Neviens netiks mazāk vērtēts tikai tāpēc, ka pētniekam ir vēl kādas citas ticības. Un dažādu ticību pētniekiem ir daudz. :)
[User Picture]
From:[info]svesinieks
Date:December 27th, 2016 - 02:04 pm
(Link)
Es izlocos, jo man šķiet, ka nereti ārsti un zinātnieki abuso savu ārsta autoritāti un pozitīvi izsakās par homeopātiju, dzintara krellēm un citām lietām.

Domāju, ka labs astrofiziķis vai computer scientists nesalīdzināmi labāk var panest ticēšanu NLO, homeopātijai vai žīdķirzakmasonu sazvērestībai - tas visticamāk nekaitētu viņa profesionālajai darbībai. Vēsturnieks holokausta revizionists vai ārpolitikas pētnieks, 9/11 noliedzējs, pat ja citur viņa pētījumi ir pēc laikmetīgā skatījuma jēgpilni un konvencionāli, manuprāt, tiek vairāk diskreditēts.
[User Picture]
From:[info]extranjero
Date:December 27th, 2016 - 02:23 pm
(Link)
Tev kaut ko izsaka complementary medicine (papildinošā medicīna)? Tas ir par to, ka arī uz homeopātiju var raudzīties no citas (lietderīgākas) paradigmas, ka konkrētās nezinātniskās ticības vairs nav tik būtiskas.

Bet vēsture droši vien ir ļoti aptuvena zinātne, tāpēc politkorektums tajā spēlē daudz lielāku lomu.
From:[info]tiesibsargs
Date:December 27th, 2016 - 02:17 pm
(Link)
ir vērts ieskatīties eiropas cilvēktiesību konvencijā:

9. pants

1. Ikvienam cilvēkam ir tiesības uz domu, apziņas un reliģijas brīvību; šīs tiesības ietver arī brīvību mainīt savu reliģisko pārliecību vai ticību un nodoties savai reliģijai vai ticībai, kā vienatnē tā kopā ar citiem, piekopjot kultu, izpildot reliģiskas vai rituālas ceremonijas un sludinot mācību.

2. Brīvība nodoties savai reliģijai vai ticībai var tikt ierobežota tikai likumā paredzētajā kārtībā tai apmērā, kas ir nepieciešams demokrātiskā sabiedrībā, lai nodrošinātu sabiedrisko drošību, saglabātu sabiedrisko kārtību, aizsargātu veselību vai morāli, vai aizsargātu citu cilvēku tiesības un brīvības.
[User Picture]
From:[info]extranjero
Date:December 27th, 2016 - 02:24 pm
(Link)
Domāju, ka nav vērts. Konvencijas cenšas radīt realitāti, bet neapraksta tās. :D
From:[info]tiesibsargs
Date:December 27th, 2016 - 02:25 pm
(Link)
pievērs uzmanību panta otrajai daļai.

un neaizmirsti, ka šīs konvencijas pārkāpumus izskata tiesa, ar reāliem sodiem.
[User Picture]
From:[info]extranjero
Date:December 27th, 2016 - 02:27 pm
(Link)
Protams, bet tiesa jau arī tikai cenšas radīt savu realitāti, nevis zinātniski izpētīt to.
From:[info]tiesibsargs
Date:December 27th, 2016 - 02:31 pm
(Link)
viss ir kaut kad radies un radīts.
[User Picture]
From:[info]extranjero
Date:December 27th, 2016 - 02:33 pm
(Link)
Un ir tādi, kam interesē to noskaidrot – kas ir radīts, kad ir radīts un kā ir radīts. :D
[User Picture]
From:[info]extranjero
Date:December 27th, 2016 - 08:37 pm
(Link)
btw, Priecīgu dzimšanas (radīšanas) dienu!
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:December 27th, 2016 - 03:37 pm
(Link)
Tramps ir cilvēks, kas kļuvis par prezidentu, ticos šīm teorijām. ja viņš var, mēs arī varam, no dzirkesteles aizdegsies liesma!
From:[info]tiesibsargs
Date:December 27th, 2016 - 02:26 pm
(Link)
kur mārtiņš ko tādu ir paudis?

"viņi tic sazvērestību teorijām, ka Sadamam Huseinam ir masu iznīcināšanas ieroči"
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:December 27th, 2016 - 03:27 pm
(Link)
Tagad jau varbūt viņš tam netic, bet es absolūti ticu, ka viņš tam ticēja, kad Buša komanda to deklarēja kā iemeslu iebrukt Irākā. Tagad viņš tic visam, ko saka viņa zelta karaliene Klintone. Jo viņa nav reāli tiesāta par saviem noziegumiem. Pagaidām viņu sargā Obama. Bet viņa ir transportējusi 1.6 miljardus dolāru uz Šveici, kaimiņos Rotčaildiem, jo viņa zin, ka viņai būs jābēg no Amerikas, kad Tramps būs prezidents. Ne jau tāpēc, ka Tramps viņu vajātu. Tas nav Trampa darbs. Tas ir FBI darbs un šoreiz prezidents to neapturēs.
[User Picture]
From:[info]extranjero
Date:December 27th, 2016 - 04:40 pm
(Link)
Joprojām ir tādi, kas tic, ka vajag tikai sakaut Asada spēkus un Sīrijā iestāsies demokrātija un ziedu laiki, nevis gluži pretējais – ISIS nākšana pie varas un vēl lielāka bēgļu krīze Eiropā.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:December 28th, 2016 - 01:46 pm
(Link)
Ja naids pret totalitaarismu un veelme dariit cilveekus briivus uutu jebkaadaa veidaa iistais iemesls, kaapeec globaalisti bija pret Huseinu, Kadafi un Asadu, vinji jau sen buutu kjeetushies pie Ziemeljkorejas rezhiima gaashanas. Patiesiibaa vinjiem patiik gaazt sekulaarus imusulmanju diktatorus, kas ciinaas pret terorismu.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:December 27th, 2016 - 03:28 pm
(Link)
nebloķēs FBI darīt savu darbu. 2017. gads būs gads, kad sazvērestību teoriju cilvēki teiks: "Es taču teicu". Gads, kad Mārtiņš Hiršs izskatīsies pēc liela muļķa.