sickboy - [entries|archive|friends|userinfo]
sickboy

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Dec. 27th, 2022|11:41 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
linkpost comment

Comments:
From:[info]tiesibsargs
Date:December 27th, 2016 - 02:26 pm
(Link)
kur mārtiņš ko tādu ir paudis?

"viņi tic sazvērestību teorijām, ka Sadamam Huseinam ir masu iznīcināšanas ieroči"
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:December 27th, 2016 - 03:27 pm
(Link)
Tagad jau varbūt viņš tam netic, bet es absolūti ticu, ka viņš tam ticēja, kad Buša komanda to deklarēja kā iemeslu iebrukt Irākā. Tagad viņš tic visam, ko saka viņa zelta karaliene Klintone. Jo viņa nav reāli tiesāta par saviem noziegumiem. Pagaidām viņu sargā Obama. Bet viņa ir transportējusi 1.6 miljardus dolāru uz Šveici, kaimiņos Rotčaildiem, jo viņa zin, ka viņai būs jābēg no Amerikas, kad Tramps būs prezidents. Ne jau tāpēc, ka Tramps viņu vajātu. Tas nav Trampa darbs. Tas ir FBI darbs un šoreiz prezidents to neapturēs.
[User Picture]
From:[info]extranjero
Date:December 27th, 2016 - 04:40 pm
(Link)
Joprojām ir tādi, kas tic, ka vajag tikai sakaut Asada spēkus un Sīrijā iestāsies demokrātija un ziedu laiki, nevis gluži pretējais – ISIS nākšana pie varas un vēl lielāka bēgļu krīze Eiropā.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:December 28th, 2016 - 01:46 pm
(Link)
Ja naids pret totalitaarismu un veelme dariit cilveekus briivus uutu jebkaadaa veidaa iistais iemesls, kaapeec globaalisti bija pret Huseinu, Kadafi un Asadu, vinji jau sen buutu kjeetushies pie Ziemeljkorejas rezhiima gaashanas. Patiesiibaa vinjiem patiik gaazt sekulaarus imusulmanju diktatorus, kas ciinaas pret terorismu.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:December 27th, 2016 - 03:28 pm
(Link)
nebloķēs FBI darīt savu darbu. 2017. gads būs gads, kad sazvērestību teoriju cilvēki teiks: "Es taču teicu". Gads, kad Mārtiņš Hiršs izskatīsies pēc liela muļķa.