![[User Picture]](http://klab.lv/userpic/172513/1242) | From: | shelly |
Date: | August 31st, 2009 - 09:55 am |
---|
| | | (Link) |
|
Internetā ir receptes arī tādam variantam, kur liek gaļu, bet mēs iztikām bez tā.
pamēģināšu ka es šodien arī
man ļoti garšo, bet pats nekad neesmu mēģinājis cept, bija aizdomas, ka visa panna būs ar izkusušu sieru aizķēzīta
![[User Picture]](http://klab.lv/userpic/172513/1242) | From: | shelly |
Date: | August 31st, 2009 - 10:03 am |
---|
| | | (Link) |
|
Tu tak sieru neēdi!
Lai nebūtu visa panna sierā, apmērcē to siera šķēlīti olā un rīvmaizē vai miltos, tie izveidos tādu kraukšķīgu garozu un novērsīs tecēšanu.
o, tad skaidrs!
tas ir kā - es sieru neēdu?! a rokfors, a brī??!!
![[User Picture]](http://klab.lv/userpic/167302/9643) | From: | oblica |
Date: | August 31st, 2009 - 10:03 am |
---|
| | | (Link) |
|
To sieru vajag panēt - sezama sēklās, piemēram.
a kas ir panēt to es nemaz nezinu :(
![[User Picture]](http://klab.lv/userpic/167302/9643) | From: | oblica |
Date: | August 31st, 2009 - 01:43 pm |
---|
| | | (Link) |
|
nu, sajauc sezama sēklas ar olu (sakultu), bišk sāli, karotīti miltu, un apvārta to siera šķēli tamā masā, tad cep - pa visu siers izkusis, apkārt karukšķīga sezamsēklu garoza. Ja apmeklē krogu "Ingars" Ulmaņa gatvē, tad tur var (vismaz verēja) dabūt.