Shelly -

Aug. 31st, 2009

09:19 am

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
(12 comments | Leave a comment)

Comments:

[User Picture]
From:[info]martcore
Date:August 31st, 2009 - 09:56 am
(Link)
pamēģināšu ka es šodien arī
man ļoti garšo, bet pats nekad neesmu mēģinājis cept, bija aizdomas, ka visa panna būs ar izkusušu sieru aizķēzīta
(Reply to this) (Parent) (Thread)
[User Picture]
From:[info]shelly
Date:August 31st, 2009 - 10:03 am
(Link)
Tu tak sieru neēdi!
Lai nebūtu visa panna sierā, apmērcē to siera šķēlīti olā un rīvmaizē vai miltos, tie izveidos tādu kraukšķīgu garozu un novērsīs tecēšanu.
(Reply to this) (Parent) (Thread)
[User Picture]
From:[info]martcore
Date:August 31st, 2009 - 10:05 am
(Link)
o, tad skaidrs!
tas ir kā - es sieru neēdu?! a rokfors, a brī??!!
(Reply to this) (Parent)
[User Picture]
From:[info]oblica
Date:August 31st, 2009 - 10:03 am
(Link)
To sieru vajag panēt - sezama sēklās, piemēram.
(Reply to this) (Parent) (Thread)
[User Picture]
From:[info]martcore
Date:August 31st, 2009 - 10:05 am
(Link)
a kas ir panēt to es nemaz nezinu :(
(Reply to this) (Parent) (Thread)
[User Picture]
From:[info]mazeltov
Date:August 31st, 2009 - 10:06 am
(Link)
Man liekas, ka apviļāt.
(Reply to this) (Parent) (Thread)
[User Picture]
From:[info]martcore
Date:August 31st, 2009 - 10:09 am
(Link)
:))
(Reply to this) (Parent)
[User Picture]
From:[info]oblica
Date:August 31st, 2009 - 01:43 pm
(Link)
nu, sajauc sezama sēklas ar olu (sakultu), bišk sāli, karotīti miltu, un apvārta to siera šķēli tamā masā, tad cep - pa visu siers izkusis, apkārt karukšķīga sezamsēklu garoza. Ja apmeklē krogu "Ingars" Ulmaņa gatvē, tad tur var (vismaz verēja) dabūt.
(Reply to this) (Parent)