Shelly -

Sep. 24th, 2024

07:28 am

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Izrādās, ka viss kārtībā, mincīt, ar mani vienkārši kontaktējas Augstākie spēki, kuriem turklāt esot kas svarīgs sakāms!
Saskaņā ar google un ķīniešu medicīnu, "if you get up between 3 AM and 5 AM, then you should seriously consider that a sign that a higher power is trying to tell you something. when you wake up at this time during the night, you might pay closer attention as you could be getting an important message from the supernatural world."*
Man, jāatzīst, arī ir kas svarīgs tiem pārdabiskajiem Augstākajiem spēkiem sakāms, tādas nekomplimentāras pārdomas par viņu manierēm un komunikācijas stilu nedēļas garumā. Gribu gulēt!!!

*https://www.987thebull.com/waking-up-between-3-and-5-am-could-indicate-a-higher-power-is-trying-to-tell-you-something/#:~:text=But%20if%20you%20get%20up,message%20from%20the%20supernatural%20world.

(9 comments | Leave a comment)

Comments:

[User Picture]
From:[info]lara
Date:September 24th, 2024 - 07:51 am
(Link)
Arī mani naktīs modina augstāku spēku vēstījumi, un es mēģinu tos apkarot ar labu un ļaunu jau gadiem ilgi. Man palīdz, ja uzlieku kādu audio tekstu, kuru klusām bubina nomierinoša balss. Saturam nav īpašas nozīmes, tas var būt jebkas, galvenais, lai fonā būtu šī klusā, vienmērīgā runāšana. Izdodas aizmigt ātri un labi. Bet nav izslēgts, ka šādi naktīs noklausos ne vienu vien augstāko spēku vēstījumu.
(Reply to this) (Thread)
[User Picture]
From:[info]panacea
Date:September 24th, 2024 - 10:30 am
(Link)
Es arī esmu bezmiegnieks ar stāžu (kopš 11 gadu vecuma), un es pilnīgi piekrītu, ka audiogrāmatas ir visefektīvākais miega veicināšanas līdzeklis, ja neskaita reālas miega zāles. Ideālas ir tādas mēreni interesantas grāmatas, ko klausies, un tad domas ir pieslēgtas tekstam un vairs netraucas. Es pašlaik eju cauri Pratčeta Discworld, bet - OMG - Walden by Henry David Thoreau mani aizmidzināja kādās piecās minūtēs, tas bija satriecoši.
(Reply to this) (Parent)
[User Picture]
From:[info]kbrgs_
Date:September 24th, 2024 - 08:21 am
(Link)
Es dazreiz, kad pamostos 4os, lasu biibeli, lai atkal norubitos 😀
(Reply to this)
[User Picture]
From:[info]helvetica
Date:September 24th, 2024 - 09:03 am
(Link)
Stresiņš. Kaut kādi kortizoli vai kas tajās stundās lēkājot vai tml.
(Reply to this)
[User Picture]
From:[info]aborigens
Date:September 24th, 2024 - 09:10 am
(Link)
Es tikmēr gaidu un gaidu, ka ziņos man ko svarīgu. Bet nekā. Sūti pie manis :))
(Reply to this) (Thread)
[User Picture]
From:[info]shelly
Date:September 24th, 2024 - 05:31 pm
(Link)
Man jau arī neziņo. Viņi vienkārši pamodina un noteikti ņirdz aiz stūra, tie sasodītie spēki! :D
(Reply to this) (Parent)
From:[info]ninona
Date:September 24th, 2024 - 09:13 am
(Link)
Gandrīz gribētos ieteikt iet gulēt agrāk, lai līdz tiem cikiemtur paspētu izgulēties. Bet, well, realitāte visticamāk modīsies pēc tik pat stundām...
(Reply to this)
[User Picture]
From:[info]missalise
Date:September 24th, 2024 - 02:37 pm
(Link)
Es ļoti jūtu līdzi par Gizmo, bet varbūt Tev vajag jaunu kaķīti? Kādam kaķītim būs mājas, bet Gizmo, sēžot uz mākoņu maliņas, nopriecāsies, ka viņa foršo saimnieci beidzot atkal kāds kaķītis pieskata.
(Reply to this) (Thread)
[User Picture]
From:[info]shelly
Date:September 24th, 2024 - 05:35 pm
(Link)
Ir jau darīts. Bez Bīnes es vispār atlīmētos, man liekas. Bet par kaķu savstarpējo solidaritāti es nebūtu tik droša. Viņi kā mazi bērni - grib mammu tikai sev :D
http://klab.lv/users/shelly/2523836.html
http://klab.lv/users/shelly/2522449.html
(Reply to this) (Parent)