Domāju, ka pirms, tāpat kā, piemēram, burkānus vai kartupeļus.
Jā, kā redzams no tālākajiem komentāriem, neesmu nekāds biešu eksperts (patērēju tikai sulas formātā un paciešu gariem zobiem :))
tāpat kā burkānus vai kartupeļus var gan pirms, gan pēc - rezultāts būs atšķirīgs garšas un barības vielu ziņā. Ja gribas rīvēt salātiem - labāk mizot pēc termiskās apstrādes.
pēc. labāk saglabājas labums iekšā un miza labi atlec pēc tam.
vienu reizi tvaicēju, mizoju pirms, garšoja draņķīgi.
Neesmu tvaicējusi, bet vārot - pēc.
/un sākumā izlasīju, kad jāmizo bites... :D/
| From: | jff |
Date: | May 17th, 2012 - 05:45 pm |
---|
| | | (Link) |
|
pēc, dooh, pat es zinu
kā gan vīrs Tevi tādu iemīlēja? :D
Pirmo reizi dzirdu, ka kotlešu vietā ieceltas tvaicētas bietes :D
| From: | mala |
Date: | May 17th, 2012 - 06:49 pm |
---|
| | | (Link) |
|
:DD
| From: | up |
Date: | May 17th, 2012 - 06:45 pm |
---|
| | | (Link) |
|
pēc. miza nonāk pati un viss labums paliek iekšā
Ļoti labiņi. Ar otro piegājienu man pat izdevās iestumt visas trīs bietes tvaicētājā veselas :/