Shelly -

May. 17th, 2012

04:26 pm

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
(13 comments | Leave a comment)

Comments:

[User Picture]
From:[info]antuanete
Date:May 17th, 2012 - 04:30 pm
(Link)
Domāju, ka pirms, tāpat kā, piemēram, burkānus vai kartupeļus.
(Reply to this) (Thread)
[User Picture]
From:[info]antuanete
Date:May 17th, 2012 - 04:54 pm
(Link)
Jā, kā redzams no tālākajiem komentāriem, neesmu nekāds biešu eksperts (patērēju tikai sulas formātā un paciešu gariem zobiem :))
(Reply to this) (Parent)
[User Picture]
From:[info]dienasgramata
Date:May 17th, 2012 - 06:04 pm
(Link)
tāpat kā burkānus vai kartupeļus var gan pirms, gan pēc - rezultāts būs atšķirīgs garšas un barības vielu ziņā. Ja gribas rīvēt salātiem - labāk mizot pēc termiskās apstrādes.
(Reply to this) (Parent)