Shelly -

Jun. 19th, 2010

09:24 am

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

No citas puses, par vecākiem un bērniem runājot, pēdējā laikā es ik pa brīdim iedomājos, ka vienīgie cilvēki visā pasaulē, kas mani patiešām mīl, mīl no visas sirds, pašaizliedzīgi un absolūti, visos apstākļos, visos laikos un par spīti visiem maniem trūkumiem, ir mani vecāki. Tas droši vien ir labi, ja pasaulē jau ir veseli divi cilvēki, kas to spēj, patiesībā tas ir vienkārši kolosāli, bet šo domu vienmēr pavada tādas vieglas skumjas.

(9 comments | Leave a comment)

Comments:

[User Picture]
From:[info]dominika
Date:June 19th, 2010 - 09:32 am
(Link)
Es arī pēdējā laikā par šo pašu domāju.
(Reply to this)
From:[info]divi_g
Date:June 19th, 2010 - 09:36 am
(Link)
Tiesa gan. Un tiesa arī tas, ka tas nenozīmē, ka viņi nenodara pāri.
(Reply to this)
[User Picture]
From:[info]skuka
Date:June 19th, 2010 - 10:37 am
(Link)
Jā, un, kad viens no viņiem nomirst, tikai tad tu saproti, ka viņi patiešām nav mūžīgi, un no tā brīža kļūst vēl skumjāk. Un es tieši vakar domāju, ka vajadzētu kaut kā prast pateikt mammai, cik man svarīgi tas, ka viņa vēl ir. Lai nerunā tās muļķības par būšanu uz kakla un tamlīdzīgi. Jo pēc tam es būšu pavisam viena un par kārtu tuvāk galam. Bērni un vīrieši ir pilnīgi cita kategorija, lai gan, protams, laime, ka viņi ir.
(Reply to this) (Thread)
[User Picture]
From:[info]jojo
Date:June 19th, 2010 - 10:48 am
(Link)
kad tēvam diagnosticēja vēzi, nupat nesen, es viņiem abiem ar mammu tā arī pateicu, lai neuzdrošinās mirt nost. es neesmu gatava iztikt bez neviena no viņiem. es gan labi zinu, ka nekad nebūšu, tomēr to es nepateicu.

par tām skumjām, jā tā ir.
(Reply to this) (Parent)
[User Picture]
From:[info]up
Date:June 19th, 2010 - 11:25 am
(Link)
mani arii biedee tas "pavisam viena". man nav ne braalju, ne maasu un tad, kad aizies mani vecaaki, nebuus vairs neviena taada, kura atminjas un varbuut pat sajuutas paarklaajas ar maneejaam, ar ko ir buuts kopaa no mazaam dienaam. tapeec es ljoti priecaajos par to, ka mani beerni ir viens otram, un dievs dod, lai vinji laikam ritot neattaalinaatos viens no otra, es centiishos vinjiem to iemaaciit, cik tas ir svariigi.
(Reply to this) (Parent)
[User Picture]
From:[info]vacatio
Date:June 19th, 2010 - 10:59 am
(Link)
Mana krustmāte reiz komentējot manu aizbildināšanos par to, ka esmu nemazgātiem matiem un bez make up, teica: "pucēties vari vīriešu dēļ, bet radi Tevi vienmēr mīlēs tādu kāda esi - arī izspūrušu, slimu un nekrāsojušos."
(Reply to this)
[User Picture]
From:[info]bozena
Date:June 19th, 2010 - 11:44 am
(Link)
Nu jā. Tās neredzamās nokia saites, kurām esam saistīti, gan paceļ, gan gremdē dažbrīd, atbrīvo un arīzan ierobežo. Mēs esam viens otram spožums un posts, un pēdējais un pirmais. Es dažkārt domāju, cik ļoti brīvs ir tāds cilvēks, kuram neviena nav. Putnabrīvs, tomēr brīvs, tikai savs, kamēr ar saitēm saistītie nekad nepieder vienīgi sev.
(Reply to this) (Thread)
[User Picture]
From:[info]sw
Date:June 19th, 2010 - 12:54 pm
(Link)
nežēlīgi brīvs, es teiktu.
(Reply to this) (Parent)
[User Picture]
From:[info]f
Date:June 19th, 2010 - 12:25 pm
(Link)
aha, tam vajadzētu būt uplifting, bet sanāk kaut kā mazliet skumji.
(Reply to this)