Scorpse ([info]scorpse) rakstīja,
@ 2022-10-22 20:35:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Skill Check: Appearance
Šodien frizētavā samaksāju 90 eiro. Deviņdesmit. Deviņdesmit eiro. Es zināju, ka uz to iet, jo viņreiz maksāju 70, bet par lielu un ātru tas lēciens man bija.*
--------------------
Šodien frizētavā, kā jau es to it bieži mēdzu darīt, es tieši matu krāsošanas vidū devos pārlikt automašīnai pulkstenīti. Stāvvieta ir uz divām stundām, mani mati nav uz divām stundām, tā nu es nevis pa šiem gadiem esmu atradusi normālu stāvvietu tuvumā vai pagājusies mazliet tālāk, nē, es labākajās jocīgo cilvēku tradīcijās izvēlos ar pilnu galvu matu krāsas un reizēm, ja ir mīnusi, kādu pa virsu uzmestu dvielīti paieties pa pašu Jelgavas centru, lai pagarinātu mašīnai stāvēšanas laiku. Bet šodien jocīgi bija tas, ka es, to darot, biju pilnīgi droša, ka izskatos lieliski - ar visu galvu pilnu folijas tūtiņām**. Biju pārliecināta, ka izskatos izcili.
--------------------
Kaut kad vienā no šī saulainā oktobra pirmajām dienām es pēkšņi konstatēju, ka tajā dienā esmu saģērbusies uz mata tā, kā es atzinu par ideālu pusaugu gados - aptuveni piecpadsmit, sešpadsmit gadu vecumā. Man bija melnas džinsa kļošas, kaut kāds pieguļošs džemperītis, mākslīgās ādas mugursomiņa un kājās melni zābaki uz platformas. Un man kļuva tik smieklīgi - ka es tagad, kad vedu pupuķi uz bērnudārzu, izskatos tik perfekti, cik tolaik vispār varēju vien iedomāties, bet man ir tik vienalga - gan par labo izskatu (un izskatījās ok), gan par to, ka es šobrīd reizēm nēsāju drēbes, kas ir so yesterday.

*Viss pareizi un pelnīti, man ir ļoti daudz un grūti mati. Sabiju tur trīsarpus stundas.
**Esmu atgriezusies pie šķipsnām. Folijas tūtiņas nozīmē, ka nekādu dvielīti vis virsū neuzmetīsi. Iespējams, mans izcilais imidžs izskaidrojams ar to, ka es izskatījos pēc Riplijas un Triānas Parka vokālistes krustojuma.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]negaisiic
2022-10-22 22:16 (saite)
nav, nav yesterday! Tagad TIEŠI TĀ ir atkal stilā!

(Atbildēt uz šo)


[info]neraate
2022-10-22 22:46 (saite)
Man arī bija smalkas šķipsnas, ļoti patika, nav bijis laika un iespējas atkārtot, jo jābrauc uz mazpilsētu pie Annas vai Natašas kas uztaisa reāli super. Galvaspilsētā ir bijis labi, bet dārgāk un bez sajūsmas. Bet ja tagad Jelgavā 90, tad cik būs Rīgā?!

(Atbildēt uz šo)


[info]antuanete
2022-10-22 22:59 (saite)
90!!! Ok, es sirmošu, bet turpināšu maksāt tikai 35 par griezumu.

Kļošas tagad ir atpakaļ, un tik forši, ka var saģērbties kā gribas un patīk!

(Atbildēt uz šo)


[info]siltavieta
2022-10-22 22:59 (saite)
90!!! Wow. Man nebija ne jausmas par cenām. Man čolku apgriež un sānus izdzen reizi mēnesī pa piečuku. ja gribu visus apgriezt, tad par dažiem eiro dārgāk. bet te laikam atslēga ir matu krāsošanā un matu daudzumā..

(Atbildēt uz šo)


[info]barbala
2022-10-23 19:48 (saite)
Es atnācu pateikt- nebēdā, biezmašu team 90 neesi viena.
Mati- lēdijas rota!

(Atbildēt uz šo)


[info]negaisiic
2022-10-23 21:49 (saite)
Bet tā, ja par matiem - taisos tuvākā mēneša laikā beidzot doties safrizēties, neesmu tādā iestādē bijusi apmēram gadu (laikam), bet var jau būt, ka pat divus. Tātad - mati to vien darījuši kā auguši griezdamies (ap savu asi), kas nozīmē arī ievērojami naudīgāku to apgriešanu. Ar krāsošanu es jau kādu laiku kā vairs neaizraujos, jo ir tā, kā Tu saki - daudz un gari un grūti mati laikam ir priviliģēto iedzīvotāju īpatnība, tāpēc par tiem ir daudz jāmaksā.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?