Scorpse ([info]scorpse) rakstīja,
@ 2014-10-08 09:57:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Par lielajiem brāļiem
Pirms kāda laika man bija viens pretīgs, pretīgs projekts, kā ietvaros man ļoti daudz laika nācās pavadīt, internetā skatoties uz visādām uzpariktēm un detaļām, no kurām es neko nesapratu. No projekta izdevās tikt vaļā, bet kopš tā laika Amazone, kas man parasti sūta maigus un ne pārāk kaitinošus aicinājumus pirkt tādu grāmatu vai šitādu grāmatu, monotonijas nojaukšanai piesviežot klāt arī kādu galda spēļu ieteikumu, nu jau ik pa brīdim sūta man ierosinājumus pirkt detaļas!! Kloķa klaņa mehānismu! Luktura ietvaru! Speciālo uzgriežņu atslēgu komplektiņu!
Un katru reizi, kad man kas šāds ielec e-pastā, es satrūkstos kā stepes zirgs un lādējos, jo, ziniet, tiešām, nē, paldies.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]neraate
2014-10-08 10:11 (saite)
a ja nu tev tieši kloķa mehānisma pietrūkst?!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]scorpse
2014-10-08 11:34 (saite)
Tā viņi domā, jā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]sursurs
2014-10-08 21:47 (saite)
tāpēc browseriem un gūgle accountiem ir visādas jaukas security un private browsing settingu iespējas.. :) Man kamēr cepumiņi nav nodzēsti, kādu reizi kādu sludekli parāda , bet e-pasta?? Nav vieglāk tos settingus pamainīt, nekā katru reizi satrūkties? ;)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]scorpse
2014-10-09 09:11 (saite)
Nē, viss tak ok, settingus arī atslēgtu, ja gribētu, bet tie parastie ieteikumi jau man tīri labi patīk, gaidu tik, kad kloķu fāze beigsies.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?