scope ([info]scope) rakstīja,
@ 2017-03-24 22:37:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Pēdējās dienās Valsts policija medijos izvērš kaut kādu paraugkampaņu, kuras mērķis, acīmredzot, ir sagatavot autobraucējus tam, ka policijas ekipāžas var atrasties dajebkur.
Pie viena tiek minēts 40 jaunu netrafarēto automašīnu iepirkums, kā rezultātā maijā visiem būs bīties no kārtības sargiem, kuri nu būs pa gabalu nepamanāmi.

Ir tikai viena nianse - kā apgalvo policijai tuvu stāvoši ļaudis, policijai trūkst darbinieku (arī esošajām patruļām), kas tajās automašīnās varētu pārvietoties (ja vien esošās automašīnas kā nokalpojušas neatstāj pie sētas un nepārsēžas uz netrafarētajām).


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]termostats
2017-03-25 15:58 (saite)
Nu tā ninase taču pastāv jau gadu desmitiem un īpaši netiek arī slēpta.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]scope
2017-03-27 11:25 (saite)
Acīmredzot pīāristiem šo liek noklusēt un arī iepirkumu veicējiem neviens nav pastāstījis :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]termostats
2017-03-27 14:20 (saite)
Īsti neuzķeru korelāciju šeit. Tak sasēdinās tajos vāgenos tos, kas šobrīd tusē pa vecajiem Volgo un citām lamatām un miers. Nu vai arī slikākajā gadījumā kādu Insigniju atstās pie sētas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]scope
2017-03-27 14:28 (saite)
Šobrīd, kā izskatās (empīriski novērojot), nav diez ko daudz esošo lamatu ielās, attiecīgi, šķiet, ka visa tā netrafarēto auto lieta ir vairāk tāds "tukšais fotoradars" - ja nevaram faktiski noķert, pablefojam, ka mēs varam būt jebkur, bet ekipāžu kopējo skaitu nepalielinam vai pat samazinam.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]biezpientaure
2017-03-28 11:30 (saite)
Tā arī būtu pareizā pieeja - ar nelielu ekipāžu skaitu drebināt statistiski sliktākās vietas un kādu daļu dzenāt pa gastroļiem, turklāt viesojoties arī LV tālākajos nostūros. Tā tiek tramdīti "es te braucu četrreiz dienā un neies jau ikreiz rādīt pagriezienu" un "es jau tikai reizi mēnesī pēc cīgām un polša" klienti.

Nav taču nekādas vajadzības turēt pa sunim pie katra mājas stūra, ja viens skries apkārt mājai un zagļi to redzēs un dzirdēs no jebkuras puses. Ja vien nevajag kruķīt iepirkumu konkursus.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]scope
2017-03-28 11:59 (saite)
Manuprāt, šādi var darīt, kad pamatlietas jau ir sakārtotas.
Šobrīd joprojām ir pārāk liels haoss un valda diezgan liela nesodāmības sajūta (pagriezieni, mob. telefoni (katrs 3. vai 4. runā brīvi pie stūres), agresīvā braukšana korķu laikā utt.), un esošais ekipāžu skaits nenosedz tās problēmvietas pietiekami bieži, lai kas mainītos satiksmē.

Pašam ir piemērs ar smagajiem, kas tranzītā brauc pa mazajām ielām, ignorējot zīmes - CP vienreiz atsūta ekipāžu (dēļ iesnieguma), atskaitās par protokoliem un pazūd, pārkāpumi turpinās...
Būs pagājuši nu jau 2 gadi, nepaslinkoju un atkal uzrakstīju iesniegumu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?