scope ([info]scope) rakstīja,
@ 2017-03-24 22:37:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Pēdējās dienās Valsts policija medijos izvērš kaut kādu paraugkampaņu, kuras mērķis, acīmredzot, ir sagatavot autobraucējus tam, ka policijas ekipāžas var atrasties dajebkur.
Pie viena tiek minēts 40 jaunu netrafarēto automašīnu iepirkums, kā rezultātā maijā visiem būs bīties no kārtības sargiem, kuri nu būs pa gabalu nepamanāmi.

Ir tikai viena nianse - kā apgalvo policijai tuvu stāvoši ļaudis, policijai trūkst darbinieku (arī esošajām patruļām), kas tajās automašīnās varētu pārvietoties (ja vien esošās automašīnas kā nokalpojušas neatstāj pie sētas un nepārsēžas uz netrafarētajām).


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]scope
2017-03-28 11:59 (saite)
Manuprāt, šādi var darīt, kad pamatlietas jau ir sakārtotas.
Šobrīd joprojām ir pārāk liels haoss un valda diezgan liela nesodāmības sajūta (pagriezieni, mob. telefoni (katrs 3. vai 4. runā brīvi pie stūres), agresīvā braukšana korķu laikā utt.), un esošais ekipāžu skaits nenosedz tās problēmvietas pietiekami bieži, lai kas mainītos satiksmē.

Pašam ir piemērs ar smagajiem, kas tranzītā brauc pa mazajām ielām, ignorējot zīmes - CP vienreiz atsūta ekipāžu (dēļ iesnieguma), atskaitās par protokoliem un pazūd, pārkāpumi turpinās...
Būs pagājuši nu jau 2 gadi, nepaslinkoju un atkal uzrakstīju iesniegumu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?