D[ra]kone ([info]drako) wrote 25. Oktobris 2004, 18:09
Fakts paliek fakts. Šitā komūna ir normēta tieši tāpēc, ka tas, ko tur cilvēki raksta nav paredzēts plašam cilvēku lokam. Autori ne vienreiz vien atgādinājuši par to, ka ja te būs vairāk cilvēku, tad "es vairs te neko nerakstīšu".

Un nikni šņākuši par jaunu cibu pievienošanu arī man tur ir ...

Daži netika, daži tika izmesti tāpēc, ka tikai lasīja un nerakstīja. Daži tāpēc, ka viņu dēļ radās saspīlēta situācija kas draudēja par visa pasākuma izjukšanu.

Sākumā tā komūna bija kā provokācija, tiem, kas savos žurnālos īpaši izcēla šo faktu, ka viņiem gribās/bijis/etc. Tanī brīdī viņa bija atvērta.

Tad, kad sākās ļoti privāti teksti, pieredzes apmaiņa ar līdzīgi domājošiem tā arī mainījās dalības noteikumi.

Un jā ... nenoliedzot tavus komentārus par varaskāri, tomēr bildīšu, ka noteiktu noteikumu noformulēšana un ievērošana, dod iespēju formēt kaut kādu konkrētu specifisku vidi. Vidi, kas vai nu piesaista vai atgrūž.

Neuztver personīgi. Tev bija iespēja pašā sākumā pievienoties, tad, kad šīs komūnas vide tikai formējās. Pievienojās paši drosmīgākie. Kad palika stingrāki notiekumi tai nāca klāt mazliet uzmanīgāki ļaudis, bet kas saprata, ka viņi vēlās šo vidi un komūnu. Tanī brīdī faktiski izveidojās noteikts ļaužu loks, kas palūdza pievienot konkrētas sev pazīstamas personas, un ar to arī šis pasākums ir noslēdzies.

Tad kad palika par vēlu, tā par mums sāka interesēties ziņkārīgie un citi. Laikam, par vēlu ;-)
 
( Read comments )
Post a comment in response:
No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.