Mazais meža dīvainītis ar sviesta burku rociņā ([info]savaadaisu) rakstīja,
@ 2006-03-09 21:37:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Nav briinums kaapeec beernu delj izjuuk attieciibas. Vinji visu sachakaree. Itkaa jau kichiigs tas ssikais, bet ... besii vinjsh briizhiem pamatiigi. Tagad vinjsh mani ir riktiigi davedis atkal liidz tam ka vareetu pasuutiit sievu ar visu siiko nafig. Cho ta nav kaut kas visaa shajaa sisteemaa riktiigi iekaartots. Kaapeec siikaa naakshanai pasauleee un pirmajam laikam ir jaabuut ar tik negatiivaam emocijaam piesaatinaatam??? Tas nav pareizi. Itkaa visi vaavuljo ka tam ir jaabuut priekam un veel nez kam, bet besii.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]savaadaisu
2006-03-10 09:53 (saite)
Būs jau OKi, vienkārši jāpierod, jo ko var gribēt no mums/manis, ja sīkais mājās nav pat nedēļu.

Viens vai ar draugu??? HVZ ... nav jau īsti ar ko - Saule stāvoklī un ņemas pa savu dzīvi, Mega nav Latvijā, THP ... nu tas ir īpašs stāsts ... nav jau īsti ar ko. Bez tam piepildījumu es tomēr gūstu tieši mājās.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]honeybee
2006-03-10 10:01 (saite)
Nu, iedzer ar mani ;)

da es vienkārši zinu šito te sajūtu, man arī tā bija, kad bērns bija maziņš. ka objektīvi viņš IR pats labākais, pats skaistākais manā dzīvē, un bez viņa es neesmu īsti es... bet tajā pašā laikā es piefiksēju, ka kaut kas nav lāgā. un tad sāku laiku pa laikam iziet ārā kaut vai tēju iedzert, un sajutu, ka atdzīvojos. kā patstāvīga būtne.
saproti, tas "piepildījumu es gūstu mājās" savienojumā ar "kā man besī ārā sīcis un es pats par to, ka nevaru palīdzēt sievai, plus vēl ģimene čakarējas" - tā ir pazīme, ka pārāk daudz kas salikts vienā svaru kausā & vairs nav līdzsvara. tas ir tikpat kaitīgi kā ielikt visu savu enerģiju darbā vai izklaidēs vai mācībās.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?