Mazais meža dīvainītis ar sviesta burku rociņā ([info]savaadaisu) rakstīja,
@ 2006-01-12 20:17:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Nupat atgriezāmies no vecāku kursiem! Vispār jau nāvīgi pretīgi tas viss. Un secinājums par dzemdībām ir tāds - tas ir kā simfoniskās mūzikas koncertā uzkāpt uz skatuves un mēģināt izdirst telefona stabu, ar visām asinīm, gļotām un citām preteklībām. Beidzas tas viss ar gluma kunkuļa iznākšanu ārā, kurš izskatās pēc lielas, pusceptas, sapuvušas kotletes.
Vinvērdsakot pamatīgs fui.
Tagad man ir morālā trauma un lai savu psihi kaut nedaudz dabūtu vietā man tagad derētu noskatīties kādas 3 pavisam pretīgas šausmenes, piemēram, svešos.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]savaadaisu
2006-01-12 21:52 (saite)
Zini, man nav pretiigi. Esmu visaadas pretekliibas dziivee redzeejis. Kaut vai gadiijums ar maisaa nosliicinaatiem kuceeniem, kuri jau bija uzruugushi un kuriem ar klasesbiedru tinaam aaraa zarnas. Tas viss bija siikums. Liekas, ka varbuut visriebiigaakais ir taa apzinja, ka es ari esmu bijis taads mazs un pretiigs kunkulis. Man vienkaarshi nepatiik tas kaa izskataas jaundzimushie.
Un taapeec es esmu viirs lai kaut necik kaut kaa buutu liidzaas savai sievai un vinju kaut vai moraali atbalstiitu kaadu briidi. A tad kad jau iet pa trako es negribeetu buut klaat ne jau to pretiigo skatu peec, bet gan taapeec, ka man tas buutu gariigi gruuti, jo es nevareetu nekaa fiziski paliidzeet.
Vizuaalas pretekliibas mani neskar. Un shis puksts bija vairaak par to kaa es to varu noraksturot kaa viirietis.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ld
2006-01-13 08:33 (saite)
zini, kad tas siikais izlien aaraa, nu nav nekaads skaistulis. vnk ir taa sajuuta, ka tas darbinjsh 9meen. garumaa ir beidzies un nu saaksies 18gadu darbinjsh.
nedomaaju, ka kaads patiesi to kunkuli miil liidzko tas ir izspraucies - saakumaa ir tikai ruupes un pienaakums.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?