03 October 2019 @ 01:00 pm
 
manuprāt, mans telefons vairs īsti nekvalificējas kā mobilais telefons. tagad ir tā, ka varu viņu noņemt 100% uzlādētu no vada, izslēgt visu, ko var izslēgt, saglabājot sasniedzamību, ielikt kabatā, aizbraukt līdz centram to ne reizi neizmantojot, atvērt vienu ziņu, ielikt atpakaļ kabatā un nākamreiz no kabatas izņemt jau izslēgušos. vai arī 5 minūšu laikā, rakstot ziņas mesendžerī, skatīties, kā baterija nokrītas no 60% uz 1% un telefons izslēdzas, pirms ir izdevies sarunāt nepieciešamo, un atkal jāmeklē, kur pieslēgt pie vada. manuprāt, beidzot neizbēgami ir pienācis laiks iegādāties jaunu telefonu.
 
 
( Post a new comment )
zazis[info]zazis on October 3rd, 2019 - 01:47 pm
Tak bača mirusi. Volti ir, ampēru nav.
(Reply) (Thread) (Link)
cukursēne[info]saccharomyces on October 3rd, 2019 - 01:51 pm
to jau es tā kā saprotu, un, nu, apm. 4 gadus vecam telefonam, man šķiet, tas varētu būt normāli, vienkārši kaut kā vajag sevi pārliecināt, ka ir ok pirkt jaunu. jo man nav laika un enerģijas resursu ņemties ar kaut kādu baterijas mainīšanu, nav jau kā kādreiz, kad bija normālas izņemamas baterijas tālruņiem :/
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
Nikolass A. Dērsingtons[info]kisswithafist on October 3rd, 2019 - 02:16 pm
Mūsdienās brīnums, ka tas sākās pēc 4 gadiem, nevis 2, līdz ar garantijas beigām.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
cukursēne[info]saccharomyces on October 3rd, 2019 - 04:26 pm
tas jau arī nesākās gluži tagad, es jau vairāk nekā gadu dzīvoju, katrā telpā, kurā ieeju, meklējot rozeti, tikai tagad tas ir kļuvis pavisam neizturami, agrāk vismaz kādu stundu viņš spēja izdzīvot :D
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
ctulhu[info]ctulhu on October 3rd, 2019 - 05:12 pm
paskatīties cik tur voltu vajag, nopirkt tāda sprieguma bateriju un pielodēt pie barošanas izvadiem
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
cukursēne[info]saccharomyces on October 3rd, 2019 - 05:16 pm
nē, es to nedarīšu. es vienkārši pasūtīju funkcionējošu telefonu. tiem, kam ir vēlme, prasmes, laiks un resursi pirkt baterijas un lodēt un whatnot, lūdzu, lai izpaužas, bet man nav.
(Reply) (Parent) (Link)
Viņa Gaišība[info]kautskis on October 3rd, 2019 - 09:13 pm
Nu, skaties. Mobilā baterijas maiņa nav grūta, un pēc tam prieks, ka vēl nesen vārgulīgais tālrunis pēkšņi atkal pavisam ņiprs. Bet ir jau tiesa, ar laiku morāli noveco un gribas jaunu.
(Reply) (Thread) (Link)
cukursēne[info]saccharomyces on October 3rd, 2019 - 11:40 pm
jā, man, protams, idejiski tas arī šķiet ļoti jauki, labot un paturēt veco, un ķimerēties ar lietām principā ir interesanti. bet tad man būtu jāgūglē, kādu bateriju viņam vajag, jāgūglē, kādus instrumentus man vajag, jāiegādājas tā baterija, tie instrumenti (jo man ir tikai āmurs, pāris skrūvgrieži un dažas mazās atslēdziņas), obsesīvi jāskatās visādi jūtūbes pamācību video, un, galu galā, jāatrod laiks, kad piesēsties un ar to baterijas maiņu nodarboties, kas, ņemot vērā, ka es pēdējā laikā ne vienmēr varu atrast laiku pat (iz)darīt lietas, kas man patiešām no sirds patīk un interesē, vienkārši nav šobrīd mans resursu līmenis. diemžēl.
(Reply) (Parent) (Link)
helvetica[info]helvetica on October 4th, 2019 - 08:31 am
Pamēģini nomainīt bateriju.
(Reply) (Link)
A[info]klusums on October 4th, 2019 - 12:18 pm
Jauns telefons ir forši. Un ja vien tas nav katru gadu, tad drīkst atļauties arī jaunu. Un protams, ka vajag jaunu, ja čakarē dzīvi.
(Reply) (Link)
gribēju jaunu/gribēju aunu, gribēju juaņu, Juhanu[info]gribejuaunu on October 4th, 2019 - 09:24 pm
Oi, ja Tev šis ir aizgājis līdz tādam bezpriģelim, kā Tu apraksti, tad jaunu telefonu Tev iegādāties vajadzēja jau vakar!
(Reply) (Link)