-- ([info]ripp) rakstīja,
@ 2014-11-25 16:48:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
dārziņā apjautājās, vai es šogad arī gatavošu piparkūku mīklu. šogad tad uzreiz jāsaprot, kurš cukurs ir ok. pagājšgad sliktā cukura dēļ bija vairākas neveiksmes.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ripp
2014-11-25 19:59 (saite)
kādā temperatūrā tad tu kausē un cik ilgi? augstā temp. tāda pieeja imho ļoti ātri rezultējas degumā.

man "sliktais" cukurs nekusa. iestrēga pusceļā h tad nomelnēja ar lieliem kunkuļie tajā. vairākkārtīgi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ninona
2014-11-25 20:02 (saite)
Nu, lēnām kausēju uz diezgan mērenas liesmas. Katliņam biezs dibens.
Nez, man uz nedēļas beigām arī piparkūkmīlas taisīšana, varēšu piefiksēt sīkāk.
Katrā ziņā, kad izkusušais sāk brūnēt, lieku uz pašu pašu mazāko liesmu, lai var noķert pirms sadeg.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ripp
2014-11-25 21:15 (saite)
mmhm. nu es, lai vai kā, visticamāk ņemšu dansukker cukuru un miers. vislabākais, starp citu, bija ukraiņu cukurs, ko man pagājšgad atveda tēvs 5kg maisā. bet nu šogad es pie tāda netieku.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?