-- ([info]ripp) rakstīja,
@ 2014-11-25 16:48:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
dārziņā apjautājās, vai es šogad arī gatavošu piparkūku mīklu. šogad tad uzreiz jāsaprot, kurš cukurs ir ok. pagājšgad sliktā cukura dēļ bija vairākas neveiksmes.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]soul_embraced
2014-11-25 17:12 (saite)
kurš bija slikts pagājušogad?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ripp
2014-11-25 17:14 (saite)
man šķiet, ka sarkanajās celofāna pakās.

btw neesmu aizmirsusi solījumu atskaitīties, bet sākumā gribu sagaidīt garo reportāžu no zviedrietes. īsumā, ne sūda tur nekas nav tā kā varētu padomāt. netīra politiskā spēle un apmelošana. neviens pa mājām tur nestaigā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]lietuveens
2014-11-25 17:20 (saite)
Sliktie ir vairāki poļu zili baltos iepakojumos, optima līnija. Ir derīgs karamelei Dansukker cukurbiešu.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ninona
2014-11-25 19:47 (saite)
Man kaut kā klausa arī "sliktais" Optimalīnija.
Vienīgā reize, kad cukura karamelizēšana neizdevās bija, kad tikko kūstošu sāku maisīt un citādi bakstīt - savēlās kunkuļos un salipa gar malām un pie karotes. Kopš savācos pagaidīt, kad pēc iespējas viss izkusīs, nav nācies cukurā vilties.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ripp
2014-11-25 19:59 (saite)
kādā temperatūrā tad tu kausē un cik ilgi? augstā temp. tāda pieeja imho ļoti ātri rezultējas degumā.

man "sliktais" cukurs nekusa. iestrēga pusceļā h tad nomelnēja ar lieliem kunkuļie tajā. vairākkārtīgi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ninona
2014-11-25 20:02 (saite)
Nu, lēnām kausēju uz diezgan mērenas liesmas. Katliņam biezs dibens.
Nez, man uz nedēļas beigām arī piparkūkmīlas taisīšana, varēšu piefiksēt sīkāk.
Katrā ziņā, kad izkusušais sāk brūnēt, lieku uz pašu pašu mazāko liesmu, lai var noķert pirms sadeg.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ripp
2014-11-25 21:15 (saite)
mmhm. nu es, lai vai kā, visticamāk ņemšu dansukker cukuru un miers. vislabākais, starp citu, bija ukraiņu cukurs, ko man pagājšgad atveda tēvs 5kg maisā. bet nu šogad es pie tāda netieku.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]lietuveens
2014-11-25 22:07 (saite)
Man ir gadījies kādas 3-4 reizes, ka cukurs izkūst, un tā kā vajadzētu brūnināties, bet vienā brīdī viņš ļoti strauji attiet atpakaļ kristālos, un izskatās kā cukurs ar miltiem sajaukts, un vairs neko nevar izdarīt. To es saucu par sliktu cukuru.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]ripp
2014-11-25 20:00 (saite)
mhm, dansukker, ja nemaldos, tiešām nepievīla ne reizi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?