-- ([info]ripp) rakstīja,
@ 2014-10-29 23:07:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
nupat tas ir skaidrs. es varu uzcept divu veidu piccu. ātro un labo. ne tas, ka ātrā ir slikta, bet labā ir lieliska.
un vispār sāku pārvēsties par picu apsēsto. nav ne jausmas kā lai ar to tiek galā.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ripp
2014-10-30 11:44 (saite)
mīkla (picas mīklai gan tad to eļļu klāt): http://klab.lv/users/meeneshi/59716.html#cutid1
un šeit vietā, kur ir runāts par mazmaizes kukulīšiem, ir parādīts mīklas bumbu veidošanas princips. no vienas porcijas mīklas (500g miltu) sanāk 3-4 picas.

mēs parasti taisam salami, 3-4 sieru nu un pārējās kā sanāk, bekona tur vai tunča. laša arī ir garšīgi :)

tomātu mērci galīgi nav grūti uztaisīt. tā ir klasiskā itāļu bāzes tomātu mērce. pagatavojama 5-10 minūtēs (+ burbuļošana). to pašu taisu arī makaroniem, ko jaukt kopā un pēc vēlmes mest iekšā zilo sieru, gaļu, tunci, ko nu grib.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]noisiite
2014-10-30 11:49 (saite)
ā, nu tā mīkla gandrīz tāda pati kā es taisu, tik es vēl kādu olu piešauju klāt un raugu siltā pienā pašķīdinu.

Sieru picu arī šad tad uztaisu (dikti laba un garda). Lasi svaigo liec? (desas neēdam, bet derētu pamēģināt ar tunci un lasi tagad)

Jā, par tomātu mērci zinu, pat kaut kur recepte pieseivota garda, tik man V. neēd tomātus un picai arī liek man domāt, ko likt mērces vietā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ripp
2014-11-01 13:46 (saite)
nu jā, manējā nav ne olu ne piena.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?