-- ([info]ripp) rakstīja,
@ 2014-10-28 12:01:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
šodien joprojām jūtu, ka vakar nodotas asinis. mazliet reibst un mazliet sirdsklauves, ja aktīvāk fiziski padarbojas.
ļoti ērti, ka asinsdonoru buss pirmdienās ir pie dailes. tajās reizēs, kad esam palikuši nakti uz pirmdienu pie B., pirmdienā var mierīgi aiziet, nodot un tad iet pagulēt lai atgūtu spēkus. nākošreiz gan varbūt varētu iedomāties laicīgāk un pasaukt kādu kompānijā. man gan nākošā reize būs tā ap janvāri.

kāds frendlistē vispār šajā dzīves posmā mēdz nodot asinis? man bija kādu 5 gadu pauze, bet tagad pusgada laikā nodevu otro reizi.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]dominika
2014-10-28 14:34 (saite)
nu nē, es negribu nodot asinis, ja tās pēc tam neder nevienam, tas taču apgāž visu ideju pašā būtībā. vnk man izbrīnīja, ka VADC darbiniece mani uzreiz tik strupi noraidīja, nepainteresējoties par detaļām. es drošvien pārvaicāšu vēl ģimenes ārstei, kad gadīsies būt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ripp
2014-10-28 14:44 (saite)
nē nē, es to nedomāju tā. es domāju, ja ir tā kā Tu saki un nelielas izmaiņas tiešām neko neietekmē un viņi Tevi noraida, jo negrib iedziļināties. tā es to domāju.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]dominika
2014-10-28 14:50 (saite)
es nezinu, cerēju noskaidrot zvanot - lai netērētu VADC darbinieku un savu laiku braucot uz turieni. kurš tad cits iedziļināsies, ja ne viņi?! nu moška es kaut kad uzrakstīšu viņiem epastu par šo jautājumu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]neraate
2014-10-29 20:01 (saite)
ir vērts nodot analīzes atkārtoti citā laboratorijā, ja nu vaina testēšanā (p.reaģents), man šitā vairrākkārt uzrādījās feikas AV uz Laima boreliozi

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?