-- ([info]ripp) rakstīja,
@ 2014-09-23 08:33:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
es laikam esmu apkarojamā varas figūra, vai kaut kas tāds. ģērbjamies? nē! ķemmējamies? nē! iedod cepumus, ar tiem grupā nevar. nē! šodien kopš pamošanās līdz izbraukšanai no mājas pagāja 1h 10 minūtes. parasto 30-40 minūšu vietā. jaunkundze atteicās ģērbties. beigās es viņu kaut kā nebūt pierunāju. re, Alisīt, kādas podziņas, daaaudz podziņu un šeit tāda interesanta kruzuļaina maliņa, gribi uzvilkt šo ar tām daudzajām pogām?
un es tagad domāju, turpmāk tikai sliktāk, ja?

upd. jāpiebilst, ka tipiskais divgadnieku "nēposms" viņai ir pāri jau pavasarī. tas bezdomu "nēnēnē" uz visu, kad bērns ir sapratis, ka tādā veidā viņš var (mēģināt) ietekmēt pasauli. tas nav tas. šis nav tas. šis ir kaut kas cits. rafinētāks vai.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]aktrise
2014-09-23 09:26 (saite)
nu, nav jau nekādas pareizās metodes; jums droši vien pašiem jāskatās, kā labāk rīkoties. es droši vien tādā situācijā atstātu, lai guļ un bļauj. Lūcija vienreiz to pamēģināja darīt veikalā, bet es noignorēju, paskatījos uz viņu ar tādu "wtf, ko tu dari", un vairs nav mēģinājusi :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]degeneralis
2014-09-23 09:30 (saite)
Nu, mēs pat sākām domāt, ka ar bērnu kaut kas nav kārtībā, ka tik regulāri taisa histērijas (gandrīz 1x dienā), bet tad pagūglējām un izrādās, ka tas tomēr ir diezgan normāli.

Kad viņa tik tālu tiek, viss, ko var, ir mazliet pagaidīt un tad censties atrast kaut ko, kas pārlauzīs histēriju. Lācītis parasti darbojas.

Jā, es nezinu, kā rīkotos, ja viņa tā darītu veikalos. Parasti veikalos viņa gan labi uzvedās, viņai patīk. Es arī cenšos viņu iesaistīt procesā, ļauju likt produktus ratiņos, palīdzēt tētim samaksāt, iemest pāris santīmus ziedojumu kastēs (tas viņai ārkārtīgi patīk). So far, so good.

(Pēc šīs slavēšanas, noteikkti nākamais veikala apmeklējums beigsies ar bērnu, kas histērijā apguļās pie kasēm un spāŗdās ar kājām :D)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?