-- ([info]ripp) rakstīja,
@ 2014-09-22 21:02:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
mans bērns lēnām un nenovēršami izaug par personību, kuru nav iespējams piespiest. ne uz ko. var pierunāt, pārliecināt, nosliekt, bet nevar piespiest.

citās ziņās diezgan bieži darbūjam dzirdēt "Aisj stādā", vienlaicīgi ar kādu (jebkādu) darbību, kas gan neiesaista mūs. un vēl reizi pa reizei atskan pieprasījums "aisj stādāt datos" (Alise grib strādāt ar datoru). viņa ir pārākajā sajūsmā, ja lieliem burtiem vordā uzraksta viņas vārdu, vai kādu citu īsu un zināmu vārdu. lasīt viņa, protams, nemāk, bet par ideju ir sajūsmā.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]smille
2014-09-23 09:03 (saite)
Un saistībā ar tiem drošības jautākumiem es esmu lasījusi viedokli, ka viss pārējais challenge lielā mērā ir tikai paša vecāka nespēja skaidri noteikt robežas. Jo šķiet, ka tas jau nav nekas svarīgs. Es nezinu vai pilnībā tam piekrītu, bet viens gan - M visvairāk strīdas un niķojas par to, kur man pašai grūti saprast kā būtu "pareizi". Vai opā nemaz vai drusku un cik daudz? Cik daudz samīļoties pie gulēšanas, cik daudz ļaut ģērbties pašai un kad tomēr saģērbju es un viņa nespirinās pretī (mēs lēnām šim būsim tikuši pāri, bet diemžēl,tā, ka viņa ļauj man sevi,apģērbt nevis ģērbjas pati. Bet dārziņš palīdz, tagad vairāk ģērbjas nost pati). Un protams viss par ko nesaprotamu iemeslu dēļ jūtos vainīga.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?