-- ([info]ripp) rakstīja,
@ 2014-09-10 22:10:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
vismaz vienā ziņā es par sevi priecājos. baidos, protams, bet priecājos.

nu un parīt lielā pārvākšanās diena. vienīgais, kas nav izdarīts no ieplānotā jaunajā mājā ir loga rokturis ar pogu viņas istabā. bet es, godīgi sakot, neesmu droša par to, cik akūti tā vajadzīga. t.i., vai 2,5 gadus vecs bērns var paša spēkiem attaisīt plastikāta logu.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]smille
2014-09-11 07:55 (saite)
Es domāju atkarīgs, cik viegli tas logs veras. Es ļoti ilgi domāju, ka nevar, bet nav tik viennozīmīgi. M nemēģināja vērt, viņai vnk patīk raustīt jebko kas kustās un vienreiz tāpat vien ar vienu, divām kustībām dabūja jau pāri pusei, es turpat biju un uzreiz iejaucos, tā ka nezinu va. Pie loga viņa tika arī pakāpjoties uz klubkrēsla (bija viens periods, kad patika skatīties pa logu ārā, man bija tīri vai laime, ka ir aktivitāte, kur bērns mierīgs, tik vien kā komandē gājējus)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]smille
2014-09-11 10:45 (saite)
Sorre par trūkstošiem tekstiem, nezinu kur pazuda. Galvenā doma - tas sargs nav pirmā nepieciešamība, bet ar laiku gan jau noderētu, ja tiks atstāta tajā istabā ilgstoši viena. Vēl variants uzlikt video rāciju tā, lai rāda logu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ripp
2014-09-11 17:04 (saite)
njā, būs vien jāatrod un jānomaina. paskatījāmies, tur izskatījās, ka var nomainīt arī paša spēkiem. cerams, ka tā arī būs.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?