-- ([info]ripp) rakstīja,
@ 2014-02-17 23:59:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
man jau sen nedaudz apnicis, ka mūsdienu pasaulē tievs automātiski skaitās smuks, bet apaļīgs, automātiski nesmuks. un nē, tas nav par mani. ir ĻOTI daudz nepievilcīgu tievu sieviešu un pievilcīgu apaļīgu. ar "apaļīgu" nedomājot 38 izmēru, kā bieži pieņemts uzskatīt.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ripp
2014-02-18 00:06 (saite)
piezīmes ir dažādas, es Tev piekrītu. bet pasaulē šobrīd ir tievuma kults. un ļoti, ļoti bieži sanāk visās malās pamanīt "re cik es tieva un skaista, ne tā kā tās neglītās resnes".
nesen kaut kur (neatceros kur) pa acu galam redzēju aptauju par to, kādēļ (laikam britu) vīrietis neietu uz randiņu ar sievieti. pirmajā vietā bija liekais svars.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]shelly
2014-02-18 07:43 (saite)
Tā aptauja bija smieklīga, vairums paši gribēja nomest lieko svaru. Tas tikai pierāda sen zināmo faktu, ka vairums vīriešu neietu uz randiņu paši ar sevi :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ripp
2014-02-18 09:43 (saite)
tas jau skaidrs. visādām industrijām cilvēku masveida.neapmierinātība ar sevi atmaksājas. bēdīgi ir tas, ka visi tik ļoti tam tic. ka skaisti/labi/laimīgi ir tikai vienā (nopērkamā) veidā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]klusais_okeans
2014-02-18 12:59 (saite)
laikam jau sākumā vajadzēja vienoties, par kādām resnuma/tievuma pakāpēm mēs runājam, pieņemu, ka katrai galvā atšķirīga silueta bilde.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?