-- ([info]ripp) rakstīja,
@ 2013-06-26 23:01:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
man jau likās, ka es pārāk sen dzīvoju miega badā nesodīta. vispār mans ķermenis mani par šādiem jokiem soda diezgan operatīvi. dažas dienas neizgulies un migrēna ir klāt. bet šoreiz, šoreiz es varēju gulēt 6-7h naktī gandrīz mēnesi. un nestāstiet, ka tas nav nekas, jums tas varbūt arī nav, bet man, man tas ir kaut kas. kopš kādas ārkārtīgi spēcīgas galvassāpju un nelabuma lēkmes pirms daudz gadiem (pēc dažiem miega bada mēnešiem) arī stundas neizgulēšanās man ir kaut kas.
nu un šodien, šodien sods mani beidzot panāca. tagad, par laimi, ir labāk. izdzeršu tēju un iešu gulēt. bet tas briesmīgo sāpju, visa trīcēšanas, spēcīga nelabuma, nespēka un vēlmes raudāt sajaukums nav nekas labs.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]shelly
2013-06-27 00:02 (saite)
Uij uij uij. Es jau brīnījos, ka tev pietiek ar nakti. :(

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ripp
2013-06-27 15:43 (saite)
agrāk pietika. tagad, kopš viņa guļ pa nakti max 9h, citreiz 8, nepietiek.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]shelly
2013-06-27 23:19 (saite)
Nu, tas karstums jau arī drausmīgi nogurdina.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]augsne
2013-06-27 00:58 (saite)
Šodien esot bijusi kaut kāds baigi augstais radiācijas līmenis, māte arī sūdzējās par galvassāpēm, kaut arī viņai nav migrēna. Visi pai pai un visi lācīši, lai drīz kļūst labāk! :*

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ripp
2013-06-27 15:47 (saite)
gribas cerēt, ka ja es būtu izgulējusies, galva radiācijai uzmanību nepievērstu :>

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]ninona
2013-06-27 12:52 (saite)
Ārprāts. Es, tfu-tfu-tfu, nezinu, kā tas ir, bet, lasot aprakstus, brīnos, kā migrēna ir savienojama ar bērna/-u pieskatīšanu, un vispār jebko...
Bet kāpēc īsti tik maz miega kopumā? Varbūt ir kaut kas, ko var atmest par labu miegam?
Es nevaru lepoties, ka man P labi gulētu, naktsmiegs īsāks kā M un pa dienu man nav laika ar viņu nosnausties, un mostas miljons reižu, bet man kaut kā salasās gana labs miegs.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ripp
2013-06-27 17:55 (saite)
par laimi galvassāpes piemeklē mani diezgan reti un es parasti pagūstu laicīgi iedzert pretsāpju zāles.
alisei pēdējo mēnešu laikā ir krietni sarucis nakts miegs. no agrākiem 11-12h viņa pakāpeniski pārgājusi uz 8-9h. un tam klāt viņa pēdējā laikā vai nu ļoti ilgi un mokoši (1-2h ar bļaušanu) iet gulēt vai slikti guļ (ceļas ik pēc h vai pamostas nakts vidū un 30-40 minùtes tusē, kā tas bija šonakt). nu un es nespēju piespiest sevi iet gulēt ar viņu. man tik ļoti gribas pabūt bez bērna, mierīgi pasēdēt vai kaut ko padarīt vakarā kaut stundu, ka no tā cieš miegs. jo nu jau ja es gribu kautcik izgulēties man jāiet gulēt kopā ar viņu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ninona
2013-06-28 13:10 (saite)
Aiziešana gulēt vēlāk arī ir galvenā atslēga. Pamēģini vismaz katru otro dienu aiziet gulēt laikus, vismaz kaut cik glābiņš :)
Un "laiku sev" iesaku atrast vakarpusē pirms naktsmiega. Man tas ir kādu brīdi pēc vakariņām - vīrs uzņemas meitas, un man ir brīvbrīdis ("kafija", lasāmviela un nelieli darbiņi pa māju, cik nu kad var paspēt). Vasarā vispār ideāli - jo tad viņi tusē ārā un mājās iestājas miers :)
Man grūtāk ir atrast laiku vīram, pat elementāri sadzīviskas lietas izrunāt :D Vienmēr kāds no mums ir aizņemts ar vienu vai abām meitām un nav runājams...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?