-- ([info]ripp) rakstīja,
@ 2010-08-26 14:24:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:Johnny Cash

kamēr es draudzēšos ar kaķiem, šeit, iespējams, nāks A. mamma. un te pienāk punkts, kurā es pārstāju tolerēt nekārtību. nē, nekārtību es panesu ļoti labi. bet ne šito netīrību. uz dīvāna taču nemaz nebija iespējams apsēsties. un taisni pārvietoties pa telpu nekāpjot uz priekšmetiem arī ne. tagad šeit vismaz ir paciešami netīrs, nevis šausmīgi briesmīgi drausmīgs kaut kas. nu, tāds, ka ved ciemiņus un saki, nu, ziniet, man te neeeenormāls bardaks. bet ciemiņi atnāk un domā - hmm, nekas traks, tikai mazliet. jo patiešām īstā bardakā jau ciemiņi vesti parasti netiek. "pie manis pašlaik nevar, hmm, varbūt labāk pie tevis?"



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]sw
2010-08-26 14:56 (saite)
o, pazīstama situācija, kad dzīvoju vēl vecajā vietā, arī bija kauns cilvēkus laist tajā miskastē iekšā. tagad arī vislaik ir bardaks, bet nupatās mani centieni aprobežojas ar daudzo priekšmetu pastumšanu malā reizi mēnesī, lai varētu izmazgāt/izsūknēt grīdvirsmas, kanalizācijas ietaišu izpucēšanu un trauku mazgāšanu. tas, ka pa grīdu/galdiem/citām virsmām visādas lietas mētājas, ko neviens nevīžo nolikt vietā, - to es vairs nespēju menedžēt, ar visiem tiem cilvēkiem, kas šeit mēdz apgrozīties, to lietu palicis vienkārši par daudz un manis pārāk maz. iestājies arī mieriņš, a ļa "ja gribi, nāc, bet Rēķinies, ka te būs tā".

(Atbildēt uz šo)


[info]mirdza
2010-08-26 20:30 (saite)
man parasti gribas, lai mājās ne gluži sterils būtu (tad par traku), bet, vīraprāt liela kārtiba. tagad sāku mācīties par mājas kārtibu nestresot, jo man ir aizbildinājums - bēbis.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?