-- ([info]ripp) rakstīja,
@ 2018-11-08 23:24:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Man šķiet, ag bija vai nu nesen piedzimis, vai vēl man vēderā, kad B nopirka mums visiem (viņai, man, A un a) biļetes uz Lāčplēsi 2018. gada novembrī. Ag varēs kādam atstāt, tā mēs spriedām, bet paši iet uz koncertu. Mēs nezinājām, ka viņš būs ar mieru palikt ar citiem rikai kopā ar a. Tas ir, ar mani var, ar A var, ar aukli var, bet ar citiem klāt vajag arī a. Tādēļ uz pasākumu gājām bez A (viņš piedāvāja palikt un beigas tajā dienā arī apslima).

Man patika. Neteiktu ka nevarētu piekasīties, protams, varēja. Taču kopumā, imho, diezgan vareni. Kas interesanti, patika arī a. Uzreiz pēc beigām viņa jautāja, kad atkal varēs iet uz šo koncertu un bēdājās, kad teicu, ka tuvākajā laikā noteikti nesanāks.

Bet. Viens jautājums gan man ir. Kādēļ kādam ir licies, ka Dons būs labs Lāčplēsis?


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]elina
2018-11-08 23:53 (saite)
es pieņemu,ka neviens cits tās partijas nevarētu vispār nodziedāt :D?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ripp
2018-11-09 00:02 (saite)
Neticu. Tu biji? Manuprāt tur bija visādi spēcīgi vokāli.
ok, es nevaru teikt ka jebko no tā saprotu.
Bet nu subjektīvi, spēka brīžos viņš bija kā ļoti dusmīga vai izmisusi pele :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]au
2018-11-09 07:25 (saite)
jā, Donam retajam ir tāds vokāls, kas to var izdziedāt plus viņam, manuprāt, vienīgajam ir arī tik laba dikcija, lai kaut ko varētu saprast. es esmu pašu rokoperu noskatījusies video kādas 30 reizes, man liekas, ka zinu to no galvas, bet vakar - jā, vakar es beidzot saklausīju visus vārdus Lāčplēša gabalos :D

man kopumā likās ļoti švaks uzvedums kaut vai tā vien, cik draņķīgas bija videoprojekcijas vai tiešām nevarēja izdomāt ko darīt ar dziedātājiem, kā tikai viņiem likt iet no vienas skatuves puses uz otru un atpakaļ :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ripp
2018-11-09 09:07 (saite)
Tu noteikti esi krietni kompetentāka spriest par šo, nekā es, tādēļ, pieņemšu, ka Tev ir taisnība. Tādā gadījumā žēl, ka to spēj tikai vins, jo, jā, visu cieņu viņa spējām, bet nu Lāčplēsis vins ir ne pārāk.

Par kvalitāti, es jau rakstīju, mans vērtējums ir dziļi subjektīvs un nav balstīts zināšanās. Vairāk arī spēju komentēt muzikālo daļu, kā visu pārējo. Imho arī brīžiem bija par skalu, jo bišķ klusākas daļas varēja sapast labāk. Un es personīgi gribētu mazliet vairāk kori, jo tas bija brīnišķīgs.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]au
2018-11-09 11:12 (saite)
skaļums, jā, bet tā ir Arēnas īpatnība - tur ir ļoti grūti dabūt normālu balansa skaņu, tāpēc lielumā gadījumu (gan rokkoncertu, gan, nezinu, hokeja komentētāju) visas skaņas darbības ir pārblieztas.

nesen, kad rokoperai bija 25, tad Daumants Kalniņš bija Lāčplēsis, viņš , tīri idejiski, arī var vokāli pavilkt, taču ir lielāks "hļupiks" par Donu un tas viss bija vēl bēdīgāk :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]neraate
2018-11-09 11:30 (saite)
viņam arī tembrs ir foršs un piemērots. es ilgu laiku besījos, jo man nepatīk viņa dziesmu saturs, bet pēc X faktora koncerta paliku cerīgāka, jo atcerējos ka taču šitādos koncertos arī ik pa laikam izlien labi potenciālie talanti, tikai kur viņi paliek?!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?