-- ([info]ripp) rakstīja,
@ 2017-03-07 09:45:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
ja tunča/olas salātos majonēzes vietā liek krējumu, sāli, melnos piparus, mārrutkus un sinepes.. nemaz nesanāk sliktāk.

laiks gan ir tāds, ka gribas ierušināties zem segas un nelīst ārā līdz saule izkausē visu šļuru uz neatgriešanos.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ninona
2017-03-07 11:31 (saite)
Un ar kefīru krējuma (majonēzes) vietā arī nemaz nesanāk sliktāk.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ripp
2017-03-07 12:09 (saite)
hmm. biju iedomājusies jogurtu. kefīrs baigi šķidrs.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]shelly
2017-03-07 12:16 (saite)
Kārdinātāja! :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]virginia_rabbit
2017-03-07 13:45 (saite)
aaaa, tev ir apetīte! tu atlabsi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]jojo
2017-03-07 12:51 (saite)
avokado. es domaju, tuncis ar avokado varetu but ah, cik garsigi, meli var norit -

(Atbildēt uz šo)

ko es daru ar tunci
[info]virginia_rabbit
2017-03-07 13:59 (saite)
es Japānā biju uzsēdusies uz šī:sacep tunci ar sīpolu un pipariem, lai viegli brūns, sakrauj to uz rīsiem un pārkaisa ar nori skaidām un majonēzes stīdziņām (optional)

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?